زمان اعمال تخفیف دانشجویی(نیمسال اول ۹۷-۹۶)

زمان اعمال تخفیف دانشجویی(نیمسال اول ۹۷-۹۶) جدید

با توجه به مفاد بخشنامه شماره ۴۵۶۰۴/۱۰ مورخه ۹۴/۰۷/۱۰ سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی ، زمان اعمال تخفیف دانشجویانیکه شرایط بخشنامه مذکور را داشته باشند از تاریخ ۹۶/۰۸/۰۶ لغایت ۹۶/۰۸/۲۵ اعلام می شود و بعد از آن اقدامی مقدور نمی باشد. لذا از واجدین شرایط خواهشمند است با در دست داشتن اصل و کپی مدارک به امور دانشجویی دانشگاه مراجعه نموده و در صورت داشتن سوال با شماره تلفن ۰۲۶۴۴۲۱۰۱۶۴ داخلی های ۱۲۲ و ۱۳۴ تماس حاصل نمایند. حوزه معاونت آموزشی ودانشجویی فرهنگی دانشگاه

اولین دفاع پایان نامه دانشجویان گروه حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه دفاع از پایان نامه گروه اول دانشجویان کارشناسی ارشد رشته حسابداری دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد با حضور دکتر ولی اله کوهدار معاون آموزشی ، دانشجویی و فرهنگی ، استاد راهنما ، استاد مشاور ، داور و تعدادی از دانشجویان و اساتید در محل سالن جلسات دفاعیه برگزار شد .

جلسه دفاعیه پایان نامه کاشناسی ارشد

دانشجویان گرامی به اطلاع میرساند جلسه دفاعیه خانم پریسا جاویدی دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری روز سه شنبه مورخ ۹۶/۰۷/۱۸ از ساعت ۱۶ در سالن دفاعیه واقع در طبقه چهارم ساختمان آموزشی شماره ۲ برگزار می گردد .

به اطلاع اعضا هیات علمی ، اساتید و کارمندان میرساند

کارگاه آموزشی معارف دهه ولایت (غدیر) روز سه شنبه مورخ ۹۶/۰۷/۱۸ از ساعت ۱۵ در محل سالن اجتماعات شهید مفتح برگزار می گردد . ضمنا به حاضرین در کارگاه آموزشی گواهی ضمن خدمت ارائه می گردد . جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به آقای کیانبخت مستقر در دفتر فرهنگ اسلامی مراجعه فرمایید . روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد

برگزاری دوره پرورش حس مذهبی کودکان ویژه معلمین دوره ابتدایی شهرستان ساوجبلاغ

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه دوره سه روزه پرورش حس مذهبی کودکان ویژه معلمین دوره ابتدایی شهرستان ساوجبلاغ با مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد و اداره آموزش و پرورش شهرستان ساوجبلاغ در محل واحد هشتگرد برگزار شد .

جلسه کمیته امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد برگزار شد

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه جلسه کمیته امر به معروف و نهی از منکر واحد هشتگرد با حضور دکتر ولی اله کوهدار معاون آموزشی ، دانشجویی و فرهنگی ، اساتید مربوطه و سایر اعضا در دفتر معاونت برگزار شد . دکتر ولی اله کوهدار در ابتدا ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) ، اقدام حضرت سید الشهداء در قیام علیه طاغوت زمان خود را نمونه بارز امر به معروف و نهی از منکر دانست و عنوان کرد پس از دعوت رسول اکرم (ص) به اسلام در زمان جاهلیت اقدام امام حسین بزرگترین و بی نظیر ترین امر به معروف و نهی از منکر در تاریخ است .

مراسم تجلی فرهنگ عاشورا در دفاع مقدس در واحد هشتگرد

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه همزمان با سالروز شکست حصر آبادان مراسم تجلی فرهنگ عاشورا در دفاع مقدس با حضور سردار علی ساسانی نژاد از فرماندهان دفاع مقدس ، اعضاء هیات رئیسه ، دانشجویان ، اساتید و کارکنان در محل سالن شهید مفتح برگزار شد .