کار فرهنگی باید برنامه محور باشد

رئیس واحد هشتگرد گفت: در کار فرهنگی همه ما مسولیت داریم و نمی توانیم کار فرهنگی را مختص به معاونت فرهنگی نماییم معاونت فرهنگی با محوریت شورای فرهنگی سیاستگذاری های فرهنگی را گذاشته و در اجرا همه حوزه ها با همه توان بایستی در پیشبرد اهداف فرهنگی تلاش نمایند.

کارگاه آموزشی

کارگاه آموزشی با عنوان (( کاربرد دین در عرصه های اجتماعی )) با تدریس آقای دکتر بیژن عبدالکریمی در روز سه شنبه مورخ ۹۷/۰۷/۱۷ از ساعت ۱۲ - ۹ و ۱۸ - ۱۴ با همکاری واحد الکترونیکی و به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) شهرری به صورت مجازی و آنلاین برگزار می گردد . لذا کلیه اعضای هیات علمی و کارکنان واحد ها برای ثبت نام در دوره آموزشی مذکور می توانند به سایت واحد الکترونیکی به نشانی sc.iauec.ac.ir مراجعه فرمایند .

ادامه مطلب
تکریم و معارفه سرپرست معاونت آموزشی، دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه مراسم تکریم و معارفه سرپرست معاونت آموزشی ، دانشجویی و فرهنگی واحد هشتگرد با حضور دکتر رمضان جهانیان رئیس واحد ، اعضای هیات رئیسه ، اعضای هیات علمی ، اساتید ، دانشجویان و کارمندان در سالن اجتماعات شهید مفتح برگزار شد .

تسهیل شرایط تحصیل در بزرگترین مجتمع آموزشی عالی غرب استان البرز برای دانشجویان

دکتر رمضان جهانیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد در گفت و گو با خبرنگار حوزه دانشگاه گفت با توجه به منویات ریاست محترم هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص تسهیل نمودن شرایط ادامه تحصیل برای دانشجویان ، برای سال تحصیلی جدید پس از برگزاری جلسات متعدد هدایت تحصیلی برنامه هایی را جهت رفاه حال دانشجویان در این واحد دانشگاهی تدوین نمودیم .

مراسم تودیع و معارفه

مراسم تکریم جناب آقای دکتر ولی اله کوهدار و معارفه جناب آقای محمد میرزایی به عنوان سرپرست معاونت آموزشی ، دانشجویی و فرهنگی واحد هشتگرد روز یکشنبه مورخ۱ ۰۷/۰/ ۹۷ از ساعت ۱۴ در محل سالن اجتماعات شهید مفتح برگزار می گردد . از کلیه دانشگاهیان گرامی جهت شرکت در این مراسم دعوت بعمل می آید .

قابل توجه اساتید حق التدریس نیمسال ۹۷-۹۶ در خصوص تکمیل سامانه ساجد