اطلاعیه مهم آموزشی - دانشجویی

دانشجویان گرامی ؛ با عنایت به انجام برخی جابجایی ها و تغییرات در تاریخ و ساعات امتحانات پایان ترم نیمسال تابستان ۹۶-۹۵، لازم است جهت مشاهده و اطلاع دقیق ، به وب سایت دانشگاه مراجعه نمایید.

ادامه مطلب
پیام تبریک دکتر شجاعی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد به مناسبت میلاد با سعادت امام علی بن موسی الرضا (ع)

دکتر شجاعی طی پیامی میلاد با سعادت امام علی بن موسی الرضا (ع) را تبریک گفت. در پیام رئیس دانشگاه آمده است: ۱۱ذی القعده روز طلوع هشتمین آفتاب سپهر امامت و ولایت، خورشید درخشان خاوران و ولی نعمت ما ایرانیان «حضرت امام رضا علیه الاف التحیه و الثناء »، خسرو اقلیم توس و انیس النفوس، که حرم امن و باصفای او پناهگاه دلشکستگان و درماندگان غریب است ...

قابل توجه دانشجویان محترم

کلاس کمکهای اولیه در دوره تابستان با ارائه گواهی نامه معتبر از هلال احمر شهرستان ساوجبلاغ برگزار می گردد علاقه مندان جهت ثبت نام وکسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۹۳۶۰۰۸۹۵۴۹ (آقای بکان - دبیر کانون هلال احمرواحد ) تماس حاصل فرمایید.

کار فرهنگی باید گزیده، بابرنامه و عمیق اجرا شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد گفت: «برای توجه به مباحث عفاف و حجاب باید کار فرهنگی کرد. نمی‌توان با صرف اقدامات ایذایی و برنامه محور دانشجویان جوان را به این امر وادار کرد در صورتی که اگر کار فرهنگی بابرنامه و جذاب برای دانشجویان اجرا شود قطعا بازخورد مثبت به همراه خواهد داشت و دانشجویان نیز در پیگیری مباحث عفاف و حجاب دانشگاه را همراهی خواهند کرد.»

آغاز ثبت نام دانشجو بدون آزمون در دانشگاه آزاد اسلامی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد برای نیمسال اول تحصیلی۹۷-۹۶ در مقاطع کاردانی و کارشناسی رشته های زیر بدون کنکور دانشجو می پذیرد ، جهت ثبت نام به سایت آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس www. azmoon.org مراجعه نمایید .