تکمیل ساختمان آموزشی شماره 2 دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد

تکمیل ساختمان آموزشی شماره 2 دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد جدید

این واحد دانشگاهی در نظر دارد نسبت به تکمیل ساختمان فوق الذکر اقدام نماید لذا پیمانکارانی که دارای صلاحیت فنی و نیروی انسانی کافی در زمینه های زیر دارند میتوانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر به واحد عمران دانشگاه مراجعه نمایید .

ادامه مطلب
تسلیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد  به مناسبت شهادت آتش نشانان فداکار در حادثه ساختمان پلاسکو

تسلیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد به مناسبت شهادت آتش نشانان فداکار در حادثه ساختمان پلاسکو

با نهایت تأثر و تألم از بروز حادثه ریزش ساختمان پلاسکو در حین امدادرسانی و اطفاء حریق و مصدومیت گروه زیادی از آتش نشانان غیور و شهادت تعدادی از فرشتگان نجات این ضایعه را به خانواده محترم آتش نشانی کشور بخصوص دوستان و همکاران این شهدا در آتش نشانی تهران و خانواده های این عزیزان تسلیت و تعزیت عرض نموده و برای آسیب دیدگان آرزوی سلامتی و طول عمر پربرکت و خدمت و برای خانواده های شهدا آرزوی صبر جزیل دارد.

پذیرش دانشجو بدون آزمون

دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد برای نیمسال دوم تحصیلی ۹۶-۹۵در مقاطع کاردانی و کارشناسی رشته های زیر بدون کنکور دانشجو می پذیرد ، جهت ثبت نام به سایت آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس www. azmoon.org مراجعه نمایید . بعد از ثبت نام در سایت آزمون دانشگاه آزاد اسلامی ُ جهت ثبت نام نهایی از تاریخ ۹۵/۱۱/۱۲ به سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد مراجعه نمایید .

زمان برگزاری امتحانات لغو شده 20 ، 21، 22 دی ماه