تحویل گزارش کارآموزی

تحویل گزارش کارآموزی جدید

دانشجویانی که در نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به کارآموزی اعزام شده اند حداکثر تا تاریخ ۹۹/۱۱/۱۵ گزارش نهایی و گواهی پایان دوره خود را به اداره پژوهش دانشگاه تحویل نمایند . عواقب ناشی از تاخیر بعهده دانشجو می باشد . دفتر پژوهش -ارتباط با صنعت

ادامه مطلب
پیام تبریک دکتر رمضان جهانیان رئیس واحد هشتگرد به مناسبت ولادت باسعادت بانوی نور و ایثار حضرت زینب کبری(س)  و روز پرستار

پیام تبریک دکتر رمضان جهانیان رئیس واحد هشتگرد به مناسبت ولادت باسعادت بانوی نور و ایثار حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار

به مناسبت فرارسیدن ، ولادت باسعادت بانوی نور و ایثار، حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار ،دکتر جهانیان رئیس دانشگاه واحد هشتگرد طی پیامی این روز فرخنده را به جامعه پرستاران تبریک گفت.

طرح نامه کرسی های ترویجی ویژه اساتید و اعضای هیات علمی

شامل ۲ تا ۴ امتیاز پژوهشی برای ارائه دهنده و تا ۲ امتیاز پژوهشی برای ناقد می باشد.متقاضیان پیوست مورد نظر را تکمیل و به آدرس ایمیل iqu.imam@gmail.com ارسال نمایند.لازم به ذکر است پس از تایید و اخذ مجوزهای لازم از مرکز فرهنگی امام خمینی (ره) اطلاع رسانی و هماهنگی های لازم صورت می پذیرد.

اطلاعیه اخذ معرفی نامه کارآموزی

به اطلاع آن دسته از دانشجویانی که در نیمسال۱-۹۹ سال تحصیلی واحد درسی کارآموزی را اخذ نموده اند می رساند جهت انجام مراحل ثبت و دریافت معرفی نامه دوره کارآموزی حداکثر تا تاریخ ۲۸-۰۸-۹۹ به دفتر ارتباط با صنعت مراجعه نمایند. عدم مراجعه به منزله حذف واحد درسی مذکور از لیست دروس انتخابی تلقی خواهد شد.

بازدید رئیس محترم دانشگاه بهمراه مسئولین  از روند ثبت نام ورودی های جدید

بازدید رئیس محترم دانشگاه بهمراه مسئولین از روند ثبت نام ورودی های جدید

در حاشیه این بازدید رمضان جهانیان گفت از تلاش مجموعه کارکنان که در امر ثبت نام انجام وظیفه مینمایند کمال تشکر را دارم و امید وارم به حول قوه الهی و با رعایت پروتکل های بهداشتی هیچ گونه خللی در روند ثبت نام نداشته باشیم دانشجویان جدید الورود هم بدون هیچ نگرانی نسبت به ثبت نام در مهلت باقی مانده اقدام نمایند.

ادامه مطلب
زمان اعمال تخفیف دانشجویی( نیمسال اول ۱۴۰۰– ۹۹)

زمان اعمال تخفیف دانشجویی( نیمسال اول ۱۴۰۰ – ۹۹ ) با توجه به مفاد بخشنامه شماره ۱۰/۴۵۶۰۴ مورخه ۹۴/۰۷/۰۴ سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی ، زمان اعمال تخفیف دانشجویانیکه شرایط بخشنامه مذکور را داشته باشند از تاریخ۹۹/۰۸/۱۷ لغایت ۹۹/۰۹/۳۰ اعلام می شود و بعد ازآن اقدامی مقدورنمی باشد. لذا از واجدین شرایط خواهشمند است با در دست داشتن اصل و کپی مدارک به امور دانشجویی دانشگاه مراجعه نموده و در صورت داشتن سوال با شماره تلفن ۰۲۶۴۴۲۱۰۱۶۴ الی ۸ داخلی های ۱۲۲ و ۳۸۴ تماس حاصل نمایند.

ادامه مطلب
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز: دانشگاه آزاد اسلامی هشتگرد در برگزاری کلاس‌های برخط نقطه قوت البرز شد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز گفت: برگزاری کلاس‌های برخط در دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد، ظرفیت مثال‌زدنی این واحد دانشگاهی است که برگزاری آن باعث افتخار و نقطه قوت دانشگاه‌های آزاد البرز محسوب می‌شود.

ادامه مطلب
مدیر امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی البرز خبر داد‎؛ آموزش زبان آمادگی آزمون EPT در دانشگاه آزاد اسلامی هشتگرد

مدیر امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی البرز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد میزبان برگزاری دوره آموزش زبان آمادگی آزمون EPT دانشجویان مقطع دکتری شاهد و ایثارگر شد.

ادامه مطلب
معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد خبر داد؛ راه‌اندازی سامانه ثبت درخواست غیرحضوری ترم تابستان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد از راه‌اندازی سامانه ثبت درخواست غیرحضوری ترم تابستان در این دانشگاه خبر داد.

به اطلاع دانشجویان اتباع (غیر ایرانی) می رساند

باتوجه به اینکه این عزیزان به دلیل نداشتن کد.ملی نمیتوانند در سامانه وزارت بهداشت اطلاعات خود را ثبت نمایند. فرم پیوست را تکمیل نموده و زمان مراجعه به دانشگاه به همراه داشته باشند. روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد

ادامه مطلب
از سوی دکتر علمائی دستورالعمل تقویم آموزشی و امتحانات پایان ترم رشته های پزشکی و غیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شد

نایب رئیس ستاد آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی دستورالعمل اصلاحیه تقویم آموزشی و امتحانات سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ رشته های پزشکی و غیرپزشکی و اجرای طرح تعاون آزمون را ابلاغ کرد.

ادامه مطلب
به‌مناسبت هفته ایثار و مقاومت صورت گرفت؛ دیدار مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی هشتگرد با خانواده شهیدان کلانکی

مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد به‌مناسبت هفته ایثار و مقاومت با حضور در گلزار شهدای روستای هیو با خانواده شهیدان کلانکی دیدار کردند.

اطلاعیه کار آموزی

دانشجویانی که در نیمسال ۲-۹۸-۹۹ واحد کارآموزی را اخذ نموده اند از تاریخ ۹۹/۰۳/۱۰ الی ۹۹/۰۳/۲۲ جهت دریافت معرفی نامه به اداره پژوهش مراجعه نمایند. عدم مراجعه به منزله حذف تلقی خواهد شد.