اردوی جهادی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه مرحله هشتم اردوی جهادی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد با برنامه ریزی بسیج دانشجویی واحد با حضور جمعی از دانشجویان در روستای احمد اباد ماهدشت به منظور خدمت رسانی به مناطق محروم برگزار شد .

ادامه مطلب
بررسی ۱۱ ترجمه معاصر قرآن کریم در پایان‌نامه‌ دکتری برگزیده دومین جشنواره شیخ طبرسی

عضو هیات علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد و برگزیده دومین جشنواره بین المللی شیخ طبرسی گفت: توصیه بنده به دانشجویان، انس با قرآن کریم و تدبر در آیات راهگشای آن است.

ادامه مطلب
مراسم جشن مبعث و دیدار نوروزی ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی این مراسم با حضور ریاست محترم دانشگاه استان البرز و مسول محترم دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان البرز برگزار شد. دکتر برهانی فر ضمن تبریک سال نو و عید مبعث رسول اکرم (ص) به شعار سال اشاره نمودند و از جامعه دانشگاهی برای تحقق شعار حمایت از کالای ایرانی تاکید کردند.