انتصاب رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از هشتگرد، با توجه به مصوبه هیئت‌امنای استان البرز از سوی محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، رمضان جهانیان را به عنوان رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد هشتگرد منصوب شد.

اطلاعیه امتحانات تابستان ۹۸-۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد

بدین وسیله به اطلاع دانشجویان عزیز میرساند با توجه به بخشنامه تعطیلات تابستانی دانشگاه از تاریخ ۹۸/۰۵/۲۱ لغایت ۹۸/۰۵/۲۹و تداخل آن با امتحانات تابستان ۹۸-۹۷ طبق مصوبه هیات رئیسه و شورای آموزشی دانشگاه تمامی امتحانات کتبی به بازه سوم تا هفتم شهریور ماه انتقال یافته است.جهت اطلاع از ساعت و تاریخ امتحانات به پروفایل شخصی خود مراجعه نمایید.

مجوز خروج از کشور مشمولین برای اربعین

با عنایت به استقبال دانشجویان مشتاق به زیارت کربلای معلی و عتبات عالیات در ایام اربعین حسینی و به منظور تکریم مشمولان عزیز و شرکت حداکثری در این کنگره بزرگ مسلمانان و مراسم پرشور معنوی و سیاسی جهان تشیع ، به آگاهی میرساند کلیه دانشجویان دارای معافیت تحصیلی در سنوات مجاز تحصیلی به شرط آنکه در بازه زمانی ۷ مهرماه ۱۳۹۸ لغایت ۳ آبان ۱۳۹۸ درخواست خود را از طریق سامانه اینترنتی این سازمان به آدرس www.vazifeh.police.ir ثبت نمایند ، بدون اخذ وثیقه ، ضمانت نامه بانکی و ... مجوز خروج از کشور برای آنها صادر خواهد شد .

اطلاعیه کارآموزی

به اطلاع آن دسته از دانشجویانی که در ترم تابستان ۹۸-۹۷ سال تحصیلی واحد درسی کارآموزی را اخذ نموده اند می رساند جهت انجام مراحل ثبت و دریافت معرفی نامه دوره کارآموزی تا پایان ۰۲ مرداد ماه سال جاری به دفتر ارتباط با صنعت مراجعه نمایند. در صورت عدم مراجعه درس مربوطه حذف خواهد شدو عواقب ناشی از آن بر عهده دانشجو خواهد بود .

اطلاع رسانی شروع پذیرش سامانه ملی کارآموزی در ترم تابستان

ادامه مطلب
آزمون کارگاه سوره مبارکه حشر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی آزمون کارگاه تفسیر سوره مبارکه حشر که در ماه مبارک رمضان بعد از نماز ظهر و عصر با همت معاونت فرهنگی و دانشجویی برای اساتید و کارمندان دانشگاه تشکیل شده بود روز یک شنبه در سالن اجتماعات برگزار شد.

تجلیل از برگزیدگان برتر مسابقات فرهنگی

به گزارش روابط عمومی آخرین جلسه تفسیر سوره حشر که از اول ماه مبارک رمضان بعد از نماز ظهر و عصر با هدف اشنایی کارکنان و اساتید دانشگاه در واحد هشتگرد برگزار شده بود پایان یافت . در حاشیه آخرین روز برگزاری کارگاه تفسیر سوره مبارکه حشر از برگزیدگان مسابقات نهج البلاغه و زیارت عاشورا تجلیل شد

تفسیر سوره مبارکه حشر

به اطلاع کارمندان و اساتید ارجمند میرساند آزمون کتبی تفسیر سوره مبارکه حشر روز یکشنبه مورخ ۹۸/۰۳/۱۹ از ساعت ۱۴ در محل سالن شهید مفتح برگزار می گردد . موارد امتحانی در پیوست قرار داده شده است . حوزه معاونت آموزشی ، دانشجویی و فرهنگی