برگزاری جلسه ستاد بزرگداشت هفته بسیج در دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد

۲۶ آبان ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۳ کد : ۱۰۰۰ اخبار دانشگاه
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه جلسه ستاد بزرگداشت هفته بسیج با حضور دکتر رمضان جهانیان رئیس واحد هشتگرد ، مسولین اقشار بسیج و سایر اعضا دردفتر ریاست بمنظور برنامه ریزی فعالیت های هفته بسیج برگزار شد .
برگزاری جلسه ستاد بزرگداشت هفته بسیج در دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد

در ابتدای جلسه دکتر جهانیان با اشاره به فرمان تاریخی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) در پنجم آذر ماه سال 1358 جهت تشکیل بسیج مستضعفین این فرمان را نشان از بصیرت و افق بالای دید پیر جماران دانست که در همان ابتدای امر انقلاب اسلامی ، که یک نهال نوپا بود را برای پاسداری از خون هزاران نفر از مردم میهن عزیز که برای به ثمر رسیدن این انقلاب هدیه شده بود فرمان تشکیل بسیج را صادر فرمودند و با نگاهی گذار به کارنامه چهل ساله انقلاب اسلامی به آسانی متوجه خواهیم شد که بسیج در هر قشری بصورت مستمر و با بصیرت همیشه در صحنه بوده و در مواقع حساسی که دشمنان انقلاب در فکر خیانت و توطئه برای کشور بودند بسیج همچون نیروی مقاومی در مقابل آنها ایستادگی کرده و دشمنان را همچون گذشته ناکام کرده است .

رئیس واحد گفت با توجه به تقارن هفته بسیج با هفته وحدت ایام سالروز ولادت پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد (ص) برنامه هایی که پیش بینی می شود در هفته بسیج بایستی با رویکرد وحدت و همدلی بین همه اقشار جامعه باشد و از پیامبر گرامی اسلام ایجاد وحدت و وفاق را الگو سازی کرده و در بین جامعه نشر دهیم .

در ادامه جلسه پیشنهادات اقشار مختلف بسیج مورد بررسی و تصویب قرار گرفت از جمله برگزاری مراسم مشترک ولادت پیامبر گرامی اسلام و سالروز تاسیس بسیج ، اکران فیلم سینمایی تنگه ابوغریب ، تجدید بیعت با آرمان های شهدا ، دیدار با خانواده های معظم ایثارگران ، تجلیل از بسیجیان نمونه در بسیج دانشجویی ، بسیج کارمندان و بسیج اساتید برگزاری نشست های بصیرتی ویژه اساتید و کارمندان و ... برنامه هایی بود که جهت اجرا در هفته بسیج مصوب گردید .

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد