اطلاعیه مهم درمورد وام ازدواج

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۹:۴۲ کد : ۱۰۱ اطلاعیه های معاونت فرهنگی دانشجویی
اطلاعیه مهم درمورد وام ازدواج

به گزار ش روز شنبه گروه فرهنگی ایرنا، فرید ذاکر با اشاره به وام ازدواج دانشجویی دانشگاه آزاد اظهار داشت: تمام کسانی که تاکنون به بانک های عامل مرا جعه نکرده اند و یا نواقص پرونده خود را برطرف نکرده اند، حداکثر تا تاریخ 15 اردیبهش ت 95 میتوانند برای رفع نواقص پرونده به بانک های عامل مرا جعه کنند.

وی ادامه داد:وام های ویژه ازدواج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، پیرو منویات مقام معظم رهبری و سیاست های کلی دانشگاه آزاداسلامی مبنی بر ترویج و حمایت از سنت حسنه ازدواج، از 6 شهریور سال گذشته همزمان با ولادت حضرت معصومه ( س) آ غاز شد وبر این اساس تمامی دانشجویانی که تاریخ عقد آنها بعد از 6 شهریور 93 بود، می توانستند در سامانه ثبت نام و از تسهیلات 100میلیون ریالی ازدواج بهره مند شوند.

به گزار ش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی ، وی ادامه داد: اگر چنانچه زوج و زوجه هر دو از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی باشند و تاریخ عقد آنها از 6 شهریور 93 به بعد باشد، به هر دو نفر هرکدام مبلغ 100 میلیون ریال تسهیلات ویژه ازدواج تعلق می گیرد.

ذاکر با بیان اینکه تاکنون 18هزار و 632 نفر در سامانه مذکور ثب ت نام کرده اند، گفت: براساس مذاکرات صورت گرفته،

بانک های پست بانک و صندوق کارآفرین به عنوان بانک های عامل در سامانه معرفی شدند و متقاضیان هنگام ثبت نام باید یکی از این دو بانک عامل را انتخاب کنند.

وی افزود: با تأکیدات ریاست  دانشگاه، تمام کسانی که ثبت نام کرده بودند، سه ماه زودتر از موعد مشخص به بانک های عامل معرفی شدند.