تجلیل از دانشجویان برتر علمی ، فرهنگی و ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد

۰۴ دی ۱۳۹۷ | ۱۱:۲۷ کد : ۱۰۲۸ آخرین اخبار
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه از دانشجویان برتر علمی ، فرهنگی و ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد با حضور دکتر محمد حسن برهانی فر دبیر هیات امنای و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز ، حجت الاسلام مهدی مختاری امام جمعه شهرستان ساوجبلاغ و دکتر رمضان جهانیان رئیس واحد هشتگرد و جمع کثیری از دانشجویان تجلیل شد .
تجلیل از دانشجویان برتر علمی ، فرهنگی و ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد

مراسم تجلیل از دانشجویان برتر در ایام بزرگداشت روز دانشجو به همت حوزه معاونت آموزشی ، دانشجویی و فرهنگی با حضور پرشور دانشجویان در سالن اجتماعات شهید مفتح واحد هشتگرد و اجرای برنامه های شاد و متنوع برگزار شد .

دکتر جهانیان در این مراسم ضمن تبریک ایام بزرگداشت روز دانشجو و گرامیداشت تمام شهدای دانشجو از سال 32 تا دانشجویان شهید مدافع حرم دهه 90 گفت دانشجوی مطالبه گر و آرمانخواه دانشجویی است که علاوه اینکه تحصیل را در اولویت برنامه های خود قرار می دهد به مسائل فرهنگی ، اجتماعی و سیاسی جامعه خود توجه دارد .

وی تصریح کرد کرسی آزاد اندیشی که بیش از یک دهه است که رهبر معظم انقلاب اسلامی بر برپایی این کرسی ها تاکید فراوان دارد در راستای تربیت دانشجوی مطالبه گر و آرمانخواه است لذا به لطف خداوند در سال 97 در واحد هشتگرد 3 برنامه کرسی آزاد اندیشی با موضوعات اقتصادی ، اشتغال ، روابط دختر و پسر و ... برگزار کرده ایم .

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد