نشست صمیمی اساتید گروه حقوق با رئیس واحد هشتگرد

۰۵ دی ۱۳۹۷ | ۱۰:۱۵ کد : ۱۰۲۹ آخرین اخبار
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه به همت حوزه معاونت آموزشی ، دانشجویی و فرهنگی نشست صمیمی اساتید گروه حقوق با دکتر رمضان جهانیان رئیس واحد هشتگرد در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد .
نشست صمیمی اساتید گروه حقوق با رئیس واحد هشتگرد

دکتر جهانیان گفت حقوق و حقوقدان در جامعه امروزی با توجه به پیچیدگی هایی که در روابط میان مردم در زمینه های مختلف است جایگاه ویژه دارد و بر همین مبنا در عصر فعلی جوامعی در رقابت موفقتر هستند که در وهله اول حقوقدان برای جامعه خود تربیت کرده و در وهله بعدی از نظریات و تئوری های حقوقدانان خود بهره گیرند .

رئیس واحد هشتگرد تصریح کرد : دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی نقش بسیار زیادی در بخش اول دارند به این صورت که تربیت حقوقدان متعهد و متخصص وظبفه و رسالت مهم یک مجموعه آموزش عالی است . حال هر یک از ما در این بخش سهمی تاثیرگذار داریم مدیران دانشگاه با ایجاد زیرساخت ها و بهره مندی از اساتید مجرب حقوقی یک وظیفه ای را دنبال می کنند و اساتید نیز در کلاس های درس با تاکید بر روحیه اجتماعی دانشجو و ایجاد انگیزه جهت تعهد و تخصص در دانشجو وظیفه ای مهم دارند . لذا هر یک از ما بایستی با تلاش مضاعف در بخش خود دانشجویی متعهد ، اخلاق گرا و متخصص تربیت نموده و به جامعه تحویل دهیم .

در ادامه جلسه اساتید گروه حقوق نقطه نظرات و پیشنهادات خود را طرح کردند .

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد