تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد

۰۸ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۷ کد : ۱۰۳۴ آخرین اخبار
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه همزمان با هفته پژوهش مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد با حضور دکتر رمضان جهانیان رئیس واحد ، اعضای هیات رئیسه ، اعضای هیات علمی ، اساتید حق التدریس و جمع کثیری از دانشجویان در محل سالن اجتماعات شهید مفتح برگزار شد .
تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد

دکتر جهانیان در ابتدای سخنرانی با عرض تسلیت ایام شهادت حضرت معصومه (س) گفت حضور این بانوی مکرمه در کشور ایران و شهر مقدس قم خیر و برکات فراوانی داشته از جمله اینکه مبدا همه تحولات انقلاب اسلامی از آن شهر مقدس و به برکت آن حضرت صورت گرفت دکتر جهانیان همچنین سالروز وحدت حوزه و دانشگاه را فرصت مغتنمی دانست که بر اساس آموزه های دینی و قرآنی به همراه بودن دین و علم تاکید فراوانی داشته باشیم .

وی تصریح کرد که علم بدون ایمان همان علمی است که امروزه در دنیای غرب اتفاق افتاده و مستکبران با توسل به علم دانشمندان خود جنایت می کنند و مردم مظلوم جهان را به خاک و خون می کشند دکتر جهانیان گفت از این فرصت وحدت حوزه و دانشگاه بایستی استفاده کرد و از تعالیم دینی در علم بهره کافی را برد .

رئیس واحد هشتگرد با اشاره به آیاتی از قرآن مجید گفت خداوند انسان را به جستجوی علم که همان پژوهش است فرمان داده بنابراین پژوهش همان کشف حقایق هستی است این همان مبنای روایتی است که می فرماید یک ساعت تفکر برابر با هفتاد سال عبادت است امروز همه پیشرفت های بشر حاصل تفکر و اندیشه بشر است .

دکتر جهانیان افزود : با پژوهش و تفکر و اندیشه می توانیم زندگی مناسبی را برای خود و جامعه رقم بزنیم همین فناوری های نوینی که امروزه در دست ماست حاصل پژوهش های بسیاری از دانشمندان است وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی گفت پایه و زیربنای اقتصاد مقاومتی اقتصاد دانش بنیان و بومی سازی اقتصاد است .

رئیس واحد هشتگرد افزود : در قرن بیست و یکم قدرت و سرمایه در اختیار کسانی است که بر دانش روز احاطه داشته و امروزه دانش یک مزیت برتر در جوامع بشری محسوب شده و اقتصاد مقاومتی همان است که برپایه دانش و علم بشری استوار شده و لذا همه عزیزان هیات علمی و دانشجویان ایده ها و نظریات خود را جهت تجاری سازی ارائه نمایند و ما با تمام توان آمادگی خود را برای حمایت از  طرح ها و ایده های اجرایی را داریم .

دکتر جهانیان گفت : آینده پژوهی یعنی ترسیم یک آینده مطلوب و برنامه ریزی کردند برای رسیدن به آن هدف بنابراین برای داشتن یک آینده مطلوب همین امروز باید تلاش کرد هم برای آینده خود و برای آیندگان میراث گرانبها به جا گذاشت .

در خاتمه مراسم از دکتر مرتضی فتحی عضو هیات علمی گروه مکانیک و دکتر مریم شعبانی عضو هیات علمی گروه تربیت بدنی به عنوان پژوهشگران برتر واحد هشتگرد و همچنین تعدادی از اساتید و دانشجویان فعال در حوزه پژوهش با اهدا لوح تجلیل بعمل آمد .

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد