نماینده ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج شهرستان ساوجبلاغ :

۱۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۲ کد : ۱۰۳۷ اخبار دانشگاه
فتنه گران از ابتدا نیز در پذیرش انقلاب و اصل ولایت فقیه عناد داشتند . به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه بمناسبت ۹ دی سالروز بصیرت و میثاق امت با ولایت به همت بسیج دانشجویی و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد اجتماع پرشور دانشگاهیان در گرامیداشت این روز بزرگ همگام با مردم در صحنه ایران اسلامی با سخنرانی حجت الاسلام رسولی نماینده ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج شهرستان ساوجبلاغ درمحوطه دانشگاه برگزار شد .
نماینده ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج شهرستان ساوجبلاغ :

حجت الاسلام رسولی گفت : تاریخ درونمایی از آینده زندگی انسان هاست و اگر جامعه ای به تاریخ گذشته خود نیاندیشد قطعا در آینده خود نیز دچار مشکل خواهد شد و ملتی می تواند آینده خوبی داشته باشد که بر اساس تاریخ گذشته نقاط ضعف و قوت را بررسی کرده و آینده مطلوب خود را ترسیم نماید .

وی تصریح کرد : بررسی وقایع سال 88 که منجر به خروش عظیم مردم انقلابی همیشه در صحنه در روز 9 دی ماه شد اگر درست بررسی و واکاوی گردد موجب می شود که در سال های آینده از بروز فتنه هایی همچون سال 88 ، 78 و ... جلوگیری کرد . بنابراین شناخت دو جریان در طول تاریخ بسیار مهم است یکی خط فکری خدمت  است که در این نگاه هدف خدمت به مردم و دوری از منفعت طلبی و معامله گری است این خط فکری در جنگ تحمیلی و ابتدای انقلاب اسلامی نمود پیدا کرد برای مثال ما در ابتدای جنگ حتی یک موشک که نداشتیم حتی نحوه استفاده از آن را نیز نمی دانستیم اما همان خط فکری جوانانی را پرورش داد که موجب شد امروز کشور ما جزء 5 کشور برتر موشکی دنیا باشیم .

اما در مقابل این جریان فکری جریان نفاق و خیانت است که در طول تاریخ نیز همیشه بوده و همین امروز نیز این تفکر منافقانه وجود دارد این جریان فکری نگاه خود کم بینی به داخل و توانایی کشور داشته و همه چیز را متعلق به دنیای غرب و استکبار می داند این جریان علاوه بر وابستگی به غرب در علم و سیاست حتی مباحث فرهنگی را نیز از فرهنگ غربی استخراج می کنند .

نماینده ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج ساوجبلاغ گفت : افرادی که در داخل نگاه به بیرون دارند متاسفانه از وابستگی این تفکر به طاغوت سرچشمه گرفته و از توانایی های داخل اطلاعاتی ندارند وی با اشاره به تاریخ صدر اسلام که حضرت علی (ع) عمار یاسر را در بحران ها شاخص بصیرت معرفی می کرد گفت در عصر حاضر با بهره گیری از منویات بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی که فرمودند پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت آسیب نرسد امروز نیز با با شاخص قراردادن فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی قطعا می توانیم در حوادث و بحران ها با بصیرت عمل کرده و راه صحیح را شناسایی نماییم .

وی با اشاره به صحبت های یکی از سران فتنه گر سال 88 که در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان که از نظر وی را در خصوص ولایت فقیه و ذعامت دینی را جویا شده بود گفته بود که ولایت فقیه اساسا مسله قابل قبولی نیست و نمی توان آن را پذیرفت دانشجوی پرسشگر در ادامه سوال خود می گوید که شما سابقه انقلابی فراوانی داشتید و از ارادتمندان امام خمینی (ره) بودید پاسخ می دهد که من آن زمان هم امام و ولایت فقیه را قبول نداشتم ولی چون آن زمان از شاگردان امام بودم نمی توانستم این مسله را بازگو نماییم این یعنی اینکه فتنه گران از ابتدا نیز با انقلاب و ولایت فقیه عناد داشتند .

در ادامه مراسم محمدرضا داسدار مسول بسیج دانشجویی بیانیه ای را قرائت و پرچم آمریکا و اسرائیل در میان فریاد های مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل و مرگ بر ضد ولایت فقیه به آتش کشیده شد همچنین به همت بسیج دانشجویی نمایشگاه ایران 20 دستاوردهای 40 ساله انقلاب اسلامی در حاشیه این اجتماع در معرض دید دانشگاهیان قرار گرفت .

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد