اطلاعیه امور مالی در خصوص نحوه پرداخت شهریه

۰۳ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۰:۰۰ کد : ۱۰۴۶ اطلاعیه های معاونت اداری مالی
دانشجویان گرامی لطفاً قبل از شروع ثبت نام از طریق گزینه «امور مالی / وضعیت مالی» در بخش ثبت نام اینترنتی از آخرین وضعیت مالی خود اطلاع وچند روز قبل از شروع انتخاب واحد بدهی قبلی و شهریه ثابت ترم جاری خود را بصورت الکترونیکی پرداخت نمایید تا دچار مشکلات ترافیک سایت بانک نشوید.
اطلاعیه امور مالی در خصوص نحوه پرداخت شهریه

قابل توجه کاربران خصوصا کسانی که از طریق تلفن همراه یا تبلت نسبت به پرداخت اقدام می‌نمایند، خواهشمند است پس از انجام تراکنش، با انتخاب گزینه تکمیل تراکنش، از بازگشت به سایت اطمینان حاصل فرمایید. پرداخت موفق منوط به برگشت به سایت مبدا می‌باشد.

دانشجویان جهت تسویه شهریه متغیر ترم جاری میتوانند به صورت واریز اینترنتی یا ارایه یک فقره چک معتبر (صیاد) بدون قلم خوردگی در وجه دانشگاه آزاد  اسلامی واحد هشتگرد و یا با دریافت وام از صندوق رفاه قبل از موعد حذف و اضافه اقدام نمائید.

زمان حضور کارشناس‌مالی دانشجویی از ساعت 8 تا 16 به جز روزهای تعطیل است.