قابل توجه دانشجویان ورودی جدید

۲۹ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۳:۵۰ کد : ۱۰۶۱ اطلاعیه های معاونت فرهنگی دانشجویی
قابل توجه دانشجویان ورودی جدید

ضمن عرض سلام و خوش آمد گویی به دانشجویان عزیز، انتخاب دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد را به عنوان محل رشد و تعالی و ادامه تحصیلات عالی نشان از دقت نظر و حسن توجه شما است. هم اکنون ما مفتخر به حضور شما آینده سازان ایران اسلامی در این واحد هستیم . همکاران ما در تمام بخش های آموزشی،پژوهش و فناوری، فرهنگی و اداری و مالی در تلاش هستند که امور مربوط به دانشجویان جدید الورود به سرعت هرچه تمام تر و با دقت کامل انجام گیرد.

* توجه *                                                                                      *توجه *

دانشجویان گرامی بعد از ثبت نام اولیه و آپلود مدارک مورد نیاز در سامانه ثبت نام از ورودی های جدید به دانشگاه مراجعه فرمایید.

((مدارک مورد نیاز ثبت نام ورودی های جدید نیمسال دوم سال تحصیلی 98-97 دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد))

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام کارشناسی پیوسته

کنترل مدارک و انتخاب واحد

12

تحویل مدارک به بایگانی پس از تایید کارشناس آموزش

((مراحل ثبت نام ورودی های جدید نیمسال اول سال تحصیلی98-97))

در صورت  داشتن هرگونه سوال آموزشی  با توجه به گروه آموزشی خود با  داخلی های زیر تماس حاصل فرمایید . و یا از سامانه چت آنلاین روی سایت با کارشناسان ما در ارتباط باشید .

شماره تلفن دانشگاه

:8 الی 44210166 -026

اداره امور آموزشی

135

کامپیوتر و برق

320

مهندسی عمران

مهندسی نقشه برداری

600

مهندسی معماری

322

مهندسی مکانیک

مهندسی صنایع

323

کارشناس  گروه

حقوق و معارف

128

گروه حسابداری

325

بعد از انجام مراحل فوق با در دست داشتن پرینت انتخاب رشته و مدارک مورد نیاز به دانشگاه مراجعه نماید .

آدرس دانشگاه :‌استان البرز - هشتگرد - پائین تر از میدان صنعت - خیابان شهید صدوقی - دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد

راهنمای تصویری  ثبت نام  اولیه در سایت دانشگاه :

** دانشجویان توجه فرمایند حتما باید تا مرحله 6 (تایید فرم تعهد )  مراحل را انجام دهند .و نیازی به پرداخت  شهریه نمی باشد . پرداخت به صورت حضوری و در زمان مراجعه به دانشگاه میباشد .

دانشجویان گرامی در صورت داشتن مشکلات فنی در سایت میتوانید با  استفاده از سامانه چت آنلاین  و یا با شماره 02644210165داخلی 154یا 153 با واحد فناوری اطلاعات در میان بگذارید .