انعقاد تفاهم نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد و شرکت فستو

۰۵ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۷:۵۴ کد : ۱۰۶۶ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی آقای مهندس گودرزی نماینده شرکت فستو پنیوماتیک برای همکاری و استفاده از آزمایشگاه های دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد در مورخ ۱۳۹۷/۱۱/۲۹ بازدید به عمل آوردند . وی در حاشیه این بازدید ضمن اشاره به سطح بالای امکانات این آزمایشگاه ها گفتند که این واحد دانشگاهی توانایی برگزاری دوره های شرکت فستو را دارد و نیاز ما را برآورده خواهد کرد .
انعقاد تفاهم نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد  و شرکت فستو

مهندس گودرزی در ادامه این بازدید خاطر نشان کردند  در آینده این دوره ها با گواهی این شرکت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد  برگزار خواهد شد.

پس از بازدید نماینده شرکت فستو دیداری با ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد آقای دکتر جهانیان داشتند.

دکتر جهانیان در این دیدارضمن بیان سیاست کلی دانشگاه آزاد اسلامی تکیه بر درآمد های غیره شهریه ای و تاکید بر راه برون رفت از مشکلات صنعت در تعامل صنعت و دانشگاه،  ابراز امیدواری نمودند که بتوانند تعامل خوبی با شرکت فستو در این زمینه داشته و امکانات این واحد دانشگاهی برای رشد صنعت نتیجه بخش باشد.

در پایان تفهام نامه همکاری میان دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد و شرکت فستو پنوماتیک منعقد گردید.