درخشش تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد در مسابقات کشوری سازه های ماکارانی در گرایش راندمان آزاد

۲۱ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۹:۰۴ کد : ۱۰۷۳ اخبار دانشگاه
یازدهمین دوره مسابقات ملی سازه های ماکارونی کارون کاپ با قهرمانی و جابه جایی رکورد کشور توسط تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد در گرایش سازه های رادمانی انجام شد.
درخشش تیم دانشگاه آزاد اسلامی  واحد هشتگرد در مسابقات کشوری سازه های ماکارانی در گرایش راندمان آزاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد ، این مسابقات که به همت وزارت صنعت و معدن و انجمن کشوری سازه های ماکارونی ایران در دو گرایش راندمان و ستون فشاری هر ساله برگزار می گردد، بیش از 80 سازه توسط تیم های مختلف بارگزاری شد .
در این دوره از رقابت ها که در بخش دانشجویی برگزار شد تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد توانست با جابجایی رکورد قبلی این دوره از مسابقات عنوان قهرمانی را نیز به خود اختصاص دهد.

سرپرست تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد در خصوص نحوه برگزاری مسابقات، ضمن تشکر از اعضای این تیم بیان کردند در این مسابقات سازه ها ی ماکارونی همراه با چسب و با اهداف آموزشی، برای آزمایش و یا برای شرکت در مسابقات مختلف طراحی و ساخته می شوند. مسابقات مختلفی در سراسر جهان توسط مدارس، دانشگاه ها و مراکز آموزشی در زمینه سازه های ماکارونی و برای سنجش میزان تحمل پذیری وزن و فشار توسط این سازه ها برگزار می شود.
این مسابقات در اهواز از 28 بهمن آغاز و در 30 بهمن به کار خود پایان داد.
اعضای هیات رئیسه ، اساتید ،کارکنان و دانشجویان این واحد داشگاهی ضمن تبریک از خداوند متعال آرزوی موفقت و سربلندی برای این عزیزان را از خداوند متعال خواستارند.