دیدار مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد برای تجلیل از خانواده ایثارگران در روز گرامیداشت شهید صورت پذیرفت

۲۵ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۶:۲۷ کد : ۱۰۷۴ آخرین اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه همزمان با روز شهید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد دکتر رمضان جهانیان و جمعی از مسئولین این واحد دانشگاهی و بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ساوجبلاغ به دیدار خانواده ایثارگران رفتند.
دیدار مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد  برای تجلیل از خانواده ایثارگران در روز گرامیداشت شهید صورت پذیرفت

در این دیدار که صبح روز چهارشنبه مورخ 22/12/1397 از خانواده محترم ایثارگران زارعکار و ترکاشوند همزمان با روز شهید صورت پذیرفت.دکتر جهانیان ضمن آرزوی موفقیت برای خانواده ایثارگران و تشکر از رشادت های این عزیزان تاکید کردند ما همیشه در کنار شما هستیم و از هیچ گونه کمکی برای جامعه ایثارگری دریغ نخواهیم کرد.
دکتر جهانیان گفتند ما امنیت و آرامش کنونی کشور را مدیون این عزیزان میدانیم و خدا را شاکریم که در کشوری زندگی می کنیم که هموراه روحیه ایثار و شهادت یکی از شاخصه های جوانان ما می باشد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد در ادامه ابراز امید واری کرد که ما مسئولین همواره با دعا شما عزیزان بتوانیم راه این عزیزان را به خوبی ادامه دهیم.و از این امتحان بزرگ سربلند بیرون بیاییم.