راهنمای بروزرسانی اطلاعات پروفایل دانشجویی

۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۵ کد : ۱۰۹۳ اطلاعیه های معاونت علمی
لطفا در صورت داشتن سوال در مورد نحوه بروزرسانی پروفایل آموزشی به لینک زیر مراجعه فرمایید .
راهنمای بروزرسانی اطلاعات پروفایل دانشجویی

جهت بروزرسانی اطلاعات پروفایل آموزشی خود لطفا مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید .

مرحله اول :

در صورت نمایش پنجره فوق شما نیاز به رمز عبور موقت دارید که با کلیک بر روی دکمه (درخواست رمز دوم ) این کد به شماره ای که در پروفایل آموزشی شما ثبت گردیده است پیامک میگردد .

و بعد از دریافت کد شما میتوانید با وارد کردن کد ملی و رمز دوم که از طریق پیامک دریافت نموده اید وارد مرحله دوم گردید .

مرحله دوم :

در صورت وارد شدن به این مرحله باید تمامی فیلد ها به دقت و به درستی وارد گردد . تا اطلاعات شما در سامانه دانشگاه بروزرسانی گردد .

بعد از وارد کردن اطلاعات دکمه ثبت اطلاعات را فشار داده و مجدد وارد پروفایل خود شوید .

نکته 1 : در صورت عدم دریافت پیامک به کارشناس آموزشی خود و یا سامانه پاسخگویی آنلاین (در سایت دانشگاه ) مراجعه فرمایید .

نکته 2 : در صورت ثبت نشدن اطلاعات با گوشی همراه از رایانه استفاده نمایید .

راهنمای چت آنلاین با کارشناسان فناوری اطلاعات

* سامانه چت آنلاین جهت ارتباط دانشجویان با کارشناسان فناوری ایجاد گردیده تا از مراجعه غیرضروری دانشجویان به دانشگاه جلوگیری گردد .

مرحله اول :

در زمانی که آیکن چت آنلاین در حالت پاسخگویی میباشد میتوانید روی آن کلیک نمایید

و بعد از باز شدن پنجره زیر پیام خود را تایپ کرده و منتظر پاسخگویی کارشناسان آنلاین بمانید .

نکته * در زمان ارسال پیام این احتمال وجود دارد که شما در صف انتظار باشید .

با تشکر : واحد فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد

لینک شماره تماس دانشگاه