دستورالعمل افزایش حقوق و مزایای سال ۹۸ کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شد

۳۱ تیر ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۵ کد : ۱۱۷۵ آخرین اخبار
دکتر مشکینی، دستورالعمل افزایش حقوق و مزایای سال ۹۸ اعضای هیأت علمی و غیر هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی را ابلاغ کرد.
دستورالعمل افزایش حقوق و مزایای سال ۹۸ کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر مجید مشکینی معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی، دستورالعمل افزایش حقوق و مزایای سال 98 کارکنان اعضای هیأت علمی و غیر هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی را ابلاغ کرد.

در بخشی از این دستورالعمل آمده است: حقوق و مزایای اعضای هیأت علمی و غیر هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی از تاریخ یکم فروردین 1398 با اعمال ضریب 5درصد نسبت به سال 97 به علاوه مبلغ 4 میلیون ریال ثابت در احکام حقوقی افزایش می یابد.

جداول مربوط به افزایش حقوق اعضای هیأت علمی، کارکنان غیر عضو هیأت علمی و ساعتی به تمامی واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی ارائه شده است و واحدها موظفند نسبت به اعمال افزایش در احکام حقوق اعضای هیأت علمی و غیر هیأت علمی واجد شرایط از تاریخ اول فروردین ماه 98 اقدام کرده و تصاویر احکام صادره را در سامانه ساجد بارگذاری کنند.

لینک خبر