رئیس دانشگاه آزاد هشتگرد: ابرقدرت‌ها با اندیشکده‌ها و پژوهشکده‌ها دنیا را قبضه کرده‌اند

۱۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۵ کد : ۱۲۰۵ آخرین اخبار
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد گفت: اگر امروز می‌بینیم که کشورهای ابرقدرت دنیا را قبضه کرده‌اند، نتیجه اهمیت به اندیشکده‌ها و پژوهشکده‌هاست‎.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از هشتگرد، رمضان جهانیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد در دیدار حجت‌الاسلام  حسن خیری رئیس پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی از واحد هشتگرد، با تسلیت به‌مناسبت ایام محرم، به اهمیت اندیشکده‌ها در جهان اشاره و اظهار کرد: اگر امروز می‌بینیم که کشورهای ابرقدرت دنیا را قبضه کرده‌اند؛ نتیجه اهمیت به اندیشکده‌ها و پژوهشکده‌هاست که سال‌های پیش طراحی و در راستای تأمین منافع خود برای کشورهای مختلف نسخه می‌پیچند.

حجت‌الاسلام  حسن خیری رئیس پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب دانشگاه آزاد اسلامی نیز به بیان اقدامات انجام‌شده و اهداف تشکیل پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب اشاره کرد و افزود: کرسی‌های آزاداندیشی به مباحث به‌روز با دانشجویان بپردازد و دانشجویان آزادانه شبهه‌ها را بیان و استادان علوم انسانی آنها را راهنمایی کنند.

وی به مطالبه مقام معظم رهبری اشاره و بیان کرد: کرسی‌های آزاداندیشی از مطالبات جدی مقام معظم رهبری است و مربوط به دانشجویان است که زمین مانده است و باید با همکاری استادان علوم انسانی فعال شود تا جوابگوی شبهات دانشجویان باشد.

خیری ادامه داد: قرار است به کمک استادان علوم انسانی برای حل مسائل و مشکلات اجتماعی به جای سخنرانی و همایش‌های عمومی، به صورت تخصصی عمل شود تا این مباحث جوابگوی مشکلات جامعه ما در حوزه آسیب‌های اجتماعی مانند بیکاری، حاشیه‌نشینی، طلاق و ... باشد.

رئیس پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب دانشگاه آزاد اسلامیبه کمبود کتاب و نشریه در این حوزه اشاره کرد و افزود: ما از انتشار کتاب و نشریه حمایت می‌کنیم و انتظار داریم در هر رشته حداقل دو نشریه به‌روز منتشر شود.

لینک خبر