انتصاب رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد

۱۳ شهریور ۱۳۹۸ | ۲۲:۰۳ کد : ۱۲۰۷ آخرین اخبار
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از هشتگرد، با توجه به مصوبه هیئت‌امنای استان البرز از سوی محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، رمضان جهانیان را به عنوان رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد هشتگرد منصوب شد.
انتصاب رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از هشتگرد، با توجه به مصوبه هیئت‌امنای استان البرز از سوی محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، رمضان جهانیان را به عنوان رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد هشتگرد منصوب  شد.

در حکم صادره از سوی دکتر طهرانچی آمده است: امید است با رعایت تقوای الهی و بهره‌گیری شایسته از توانمندی‌ سرمایه‌های انسانی دانشگاه تمامی توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح و شئونات دانشگاه کنید.

رمضان جهانیان از فروردین ۱۳۹۷ از سوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز به عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد منصوب شده بود.

لینک خبر