دیدار مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد با خانواده ایثارگر علی آقا براری

۰۷ مهر ۱۳۹۸ | ۰۹:۴۴ کد : ۱۲۱۵ اخبار تصویری
به گزارش روابط عمومی مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی هشتگرد به مناسبت هفته دفاع مقدس با خانواده جانباز و آزاده علی آقابراری دیدار کردند. در این دیدار که صبح امروز انجام شد، رمضان جهانیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد با تبریک هفته دفاع مقدس از تلاش این جانباز قدردانی کرد.
دیدار مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد با خانواده ایثارگر علی آقا براری

وی به رشادت‌های ایثارگران و شهدا اشاره کرد و افزود: این انقلاب ثمره فداکاری‌ها و رشادت‌های جامعه ایثارگری است و باید این رشادت‌ها به‌خوبی به نسل آینده انتقال یابد.

علی آقابراری جانباز و آزاده هشت سال دفاع مقدس هم با بیان خاطرات  و نحوه اسارت خود و ایثارگری و رشادت‌های جوانان ایران اعم از ارتشی، سپاهی و بسیجی  پرداخت و گفت: دانشجویان ما باید با ادامه تحصیل در زمینه‌های مختلف درپیشرفت این کشور سهیم باشند.

در پایان این دیدار به رسم یادبود هدیه‌ای از طرف رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد تقدیم این جانباز و آزاده شد.