استعلام خدمات پهنای باند اختصاصی

۰۹ آذر ۱۳۹۸ | ۰۸:۰۸ کد : ۱۲۵ آخرین اخبار
بدینوسیله به اطلاع میرساند دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد در نظر دارد استعلام خدمات پهنای باند اختصاصی (۵۰Mbps دریافت و ۵۰Mbps ارسال نا محدود همراه با یک لینک بکاپ با تجهیزات امانی ) را از شرکت هایی دریافت کند که دارای مجوز ( SERVCO یا FCP ) می باشند . لذا از متقاضیان واجد شرایط دعوت به عمل می آید، ضمناً لازم به ذکر است، استعلام ها در پاکت درب بسته به همراه مدارک و مجوزهای ذکر شده باشد. آخرین مهلت تحویل قیمت پیشنهادی حداکثر مورخ ۹۸/۹/۲۳ می باشد.
استعلام خدمات پهنای باند اختصاصی

بدینوسیله به اطلاع میرساند دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد در نظر دارد استعلام خدمات پهنای باند اختصاصی (50Mbps دریافت و 50Mbps ارسال نا محدود ماهیانه) را از شرکت هایی دریافت کند که دارای مجوز ( SERVCO  پا FCP ) می باشند .
لذا از متقاضیان واجد شرایط دعوت به عمل می آید، ضمناً لازم به ذکر است،
استعلام ها در پاکت درب بسته به همراه مدارک و مجوزهای ذکر شده باشد. ، آخرین مهلت تحویل قیمت پیشنهادی حداکثر مورخ 98/9/23 می باشد.
محل تحویل قیمت پیشنهادی  واحد تدارکات  شماره تماس ۸-۴۴۲۱۰۱۶۴ داخلی 181 آقای حقانی