رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد عنوان کرد؛ توسعه مؤسسات دانش‌بنیان برای برون‌رفت از شرایط اقتصادی

۲۰ آذر ۱۳۹۸ | ۱۸:۱۵ کد : ۱۲۹۷ آخرین اخبار
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد گفت: «ظهور شرکت‌های دانش‌بنیان برای برون‌رفت از شرایط اقتصادی کشور بوده و توسعه مؤسسات دانش‌بنیان در عرصه‌های مختلف در این راستا است.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از هشتگرد، ظهر امروز مراسم روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد با حضور مسئولان دانشگاه و حجت‌الاسلام والمسلمین روح‌الله مختاری امام جمعه شهرستان ساوجبلاغ برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد در این مراسم گفت: «دانایی و دانش، توانایی تسلط انسان بر هستی را فراهم می‌آورد، هر مقدار که دانش و آگاهی نسبت به پدیده‌های هستی  بیشتر باشد انسان بهتر می‌تواند از هستی در حیث تکامل خودش بهره ببرد.»

رمضان جهانیان اظهار کرد: «ظهور شرکت‌های دانش‌بنیان برای برون‌رفت از شرایط اقتصادی کشور توصیه می‌شود و توسعه مؤسسات دانش‌بنیان در عرصه‌های مختلف در این راستا است و عمده وقت دانشجویان باید صرف اگاهی و معرفت شود.»

وی مطرح کرد: «آیات و روایات متعددی درباره کسب علم و دانش آمده و خداوند نیز در قرآن کریم بیش از ۲۰۰ آیه برای در باب کسب علم‌وکسب دانش آورده است و خداوند کمک می‌کند شناخت، معرفت و آگاهی نسبت به پدیده‌های خود داشته باشیم، چراکه در عصر کنونی دانش به عنوان مزیت رقابتی پایدار مطرح است.»