دکتر رمضان جهانیان رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد در پی درگذشت پدر شهیدان کلانکی ، پیام تسلیتی به‌شرح زیر صادر کردند:

۲۳ فروردین ۱۳۹۹ | ۲۲:۳۵ کد : ۱۳۵۷ آخرین اخبار
والدین شهدا که عزیزترین هستی خود را در دفاع از اسلام و انقلاب اسلامی فدا کردند اسوه های واقعی مقاومت و ایثار هستند.خبر درگذشت پدری دلسوز و مهربان، «مرحوم مغفور شادروان حاج یوسف کلانکی » نماد ایمان، مقاومت و پدر شهدای والامقام شریف و رحیم کلانکی موجب تالم و تاثر فراوان شد.
دکتر رمضان جهانیان رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد  در پی درگذشت پدر شهیدان کلانکی ، پیام تسلیتی به‌شرح زیر صادر کردند:

بی تردید این پدران و مادران شهدا که سرمایه های عظیم کشورمان هستند خالصانه و برای رضایت حق از عزیزترین سرمایه ی خویش گذشتند تا ارواح قدسی آن طائران ملکوت، حافظ و پاسدار نظام و میهن اسلامیمان باشد.والدین شهدا به ویژه این پدر عزیز در لحظه لحظه های زندگی با برکتشان همواره مبلغ و مروج فرهنگ ناب شهیدان بوده اند و حال روح بلند و ملکوتی شان پس از مدت ها فراق به اعلی علین پر کشید و در جوار فرزندان شهیدش به آرامش رسید.این ضایعه را به مردم غیرتمند ساوجبلاغ  و خانواده های معزز شهدا و ایثارگران به ویژه خانواده کلانکی صمیمانه تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای آن پدر فداکار علو درجات و رحمت واسعه الهی مسئلت داریم.