پیام تبریک دکتر جهانیان به مناسبت بزرگداشت مقام و ارزش والای معلم

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۲ کد : ۱۳۶۸ آخرین اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد هشتگرد، رمضان جهانیان رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد در پیامی فرا رسیدن ۱۲ اردیبهشت، سالروز بزرگداشت مقام و ارزش والای معلم را به تمامی اساتید و معلمان، به خصوص اساتید فرهیخته ی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد تبریک گفت.
پیام تبریک دکتر جهانیان به مناسبت بزرگداشت مقام و ارزش والای معلم

«اللهمَّ اغْفِر لِلْمَعَلِّمینَ وَ أطِلْ اَعْمارَهُمَ وَ بارِکْ لَهُمْ فِی کَسْبهِمْ؛ خدایا! آموزگاران را بیامرز، عمرشان را دراز و کسبشان را با برکت کن».((حضرت محمد(ص)، ( تاریخ بغداد ، ج ۳ ، ص ۶۴ ))

روز معلم مناسبت ارزشمندی برای یادآوری مسئولیت خطیر اساتید و معلمان در امر تعلیم و تربیت است و این مهم، نشانگر نقش ویژه معلم به عنوان تربیت کننده نیروی انسانی کشور به عنوان  زیر بنای توسعه و پیشرفت همه جانبه کشور است. رسالت خطیر معلمان واساتید و دغدغه همیشگی آنان فراهم کردن بستر رشد، تحول انسان ها و ترویج کرامت و ارزش انسانی است، چراکه هیچ جامعه ای بدون داشتن نسلی دانا نمی تواند  توانا شود و به اهداف والای خود برسد.

اینجانب در سالروز بزرگداشت مقام والای معلم،که مصادف باماه مبارک رمضان شده ضمن تکریم وبزرگداشت مقام استاد شهید مرتضی مطهری و تبریک این روز به تمامی معلمان و همه اساتید خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی به ویژه اساتید و مدرسان دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد هشتگرد، بر خود لازم می بینم ضمن تشکراز از آنان با توجه به ابتلا کشور و به تبع آن جامعه دانشگاهی به بیماری  کرونا، با صبر و عشق به امر آموزش و هدایت دانشجویان و دانش آموزان بپردازند و در راه توسعه علمی و رساندن کشور به قله های رفیع پیشرفت و جهش تولید در کشور، چه تولید علمی و چه تولیدات صنعتی، اقتصادی و فرهنگی، از هیچ کوششی دریغ نکنند.وهمچنین دراین ایام ماه مبارک رمضان درجهت اجرای منویات مقام معظم رهبری با کمک مومنانه به یاری مستمندان بشتابیم

امید است بتوانیم در پرتوی عنایات خداوند منان در کنار توسعه معنوی واخلاقی و کسب موفقیت های روز افزون دانشگاه آزاد اسلامی  در عرصه مختلف. پیشرفت کشورعزیزمان ایران اسلامی کوشاباشیم.
 اینجانب فرصت را غنیمت می شمارم و باردیگر از همت ،تلاش و زحمات بی شائبه شما اساتید گرانقدر دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد تمجید و تقدیر می نمایم.

دکتر رمضان جهانیان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد