جهانیان خبر داد؛ برگزاری رزمایش کمک به نیازمندان در دانشگاه آزاد اسلامی هشتگرد

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۸:۴۴ کد : ۱۳۷۰ آخرین اخبار
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد از تشکیل رزمایش مؤمنانه با رمز امام حسن مجتبی(ع) در این واحد دانشگاهی خبر داد.
جهانیان خبر داد؛ برگزاری رزمایش کمک به نیازمندان در دانشگاه آزاد اسلامی هشتگرد

رمضان جهانیان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا درهشتگرد با آرزوی سلامتی و خداقوت به کادر درمانی و مدافعان سلامت و با اشاره به بیانات و تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر کمک به مشکلات ایجادشده معیشتی برای اقشار ضعیف جامعه اظهار کرد: «با توجه قرارگرفتن در ماه مبارک رمضان و ضرورت همیاری اجتماعی، رزمایش مؤمنانه با رمز امام حسن مجتبی(ع) برای امدادرسانی به اقشار ضعیف جامعه شکل گرفته است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد افزود: «در این رزمایش مؤمنانه همکاران اعضای هیئت علمی و کارمندان یک روز حقوق اردیبهشت خود را به‌صورت داوطلبانه برای کمک به اقشار ضعیف جامعه تخصیص می‌دهند تا این کمک‌ها هرچه سریعتر برای تأمین نیازهای اقشار آسیب‌پذیر جامعه هزینه شود.»