پیام تبریک دکتر رمضان جهانیان رئیس واحد هشتگرد به مناسبت ولادت باسعادت بانوی نور و ایثار حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار

۳۰ آذر ۱۳۹۹ | ۱۱:۵۸ کد : ۱۵۶۶ آخرین اخبار
به مناسبت فرارسیدن ، ولادت باسعادت بانوی نور و ایثار، حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار ،دکتر جهانیان رئیس دانشگاه واحد هشتگرد طی پیامی این روز فرخنده را به جامعه پرستاران تبریک گفت.
پیام تبریک دکتر رمضان جهانیان رئیس واحد هشتگرد به مناسبت ولادت باسعادت بانوی نور و ایثار حضرت زینب کبری(س)  و روز پرستار

متن پیام به این شرح است:

بسمه تعالی

در سالروز ولادت با سعادت تجسم ایثار حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار ، تلاشگری و سخت کوشی تمام فعالان عرصه سلامت به ویژه پرستاران بزرگوار را گرامی می دارم .
روز پرستار روز جلوه فداکاری عزیزانی است، که زندگی و سرمایه عمرشان را به  کار می گیرند تا بتوانند سلامت را برای بیماران و جامعه به ارمغان آورند.
بزرگوارانی که زینب گونه آسایش را از کف می نهند تا آرامش ببخشند و تمام هستی خود را برای آرامش و آسایش دردمندان نثار می‌کنند. با تبریک این روز به پرستاران جا دارد صمیمانه از تلاشهای مستمر این عزیزان پرستار در راستای رفع درد و رنج بیماران  و مددجویان تشکر و سپاسگزاری نمایم .
ضمن آرزوی توفیق روزافزون برای این عزیزان، امیدوارم ما و همه آحاد جامعه قدر شناس این همت و تلاش و زحمات شبانه روزی این عزیزان باشیم.

دکتر رمضان جهانیان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد