پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز مهندس

۰۴ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۹:۰۲ کد : ۱۵۹۰ آخرین اخبار
رمضان جهانیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد با ارسال پیامی به مناسبت پنجم اسفند، زادروز خواجه نصیرالدین طوسی، روز مهندس را به جامعه مهندسان دانشگاه تبریک گفت. در متن این پیام آمده است:
پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز مهندس

بسمه تعالی

جایگاه رفیع مهندس ومهندسی در اندیشه و تاریخ ایران اسلامی یادآور ابتکار، آفرینش و خلاقیت و زمینه‌ساز رشد و محرک موتور پیشرفت کشور درطول اعصار بوده و است.

پنجم اسفندماه  زادروز دانشمند بزرگ ایرانی خواجه نصیرالدین طوسی، که در تقویم رسمی کشوربه عنوان  "روز مهندس" نامگذاری شده در راستای بزرگداشت این شخصیت نمونه و الگو در مهندسی ایران وجهان و همچنین فرصت ارج نهادن به نقش والا و ارزشمند تلاشگران این عرصه می باشد.

مهندسان تلاشگرانی هستند که سازه ها ، پل ها، محصولات وخدماتی دارند در راستای گسترش فضای بیکرانگی توسعه ،رفاه وسلامت .

مهندسان روز و شب خویش را آنگونه از کار و تلاش سرشارمی سازند که دیگران شب هایی روشن  وروزهایی پرامید در آسایش سپری کنند.

اینجانب با تبریک " روز مهندس" به تمامی مهندسان پرتلاش این واحد دانشگاهی از درگاه ایزدمنان سلامت و دوام توفیق  یکایک مهندسان محترم را خواستارم.

رمضان جهانیان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد