لحمی خبر داد؛ ۲۰ اسفند؛ گرامیداشت شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی هشتگرد

۱۷ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۳ کد : ۱۵۹۵ آخرین اخبار
معاون علمی، فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد از برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای گمنام این دانشگاه در تاریخ ۲۰ اسفند خبر داد.
لحمی خبر داد؛ ۲۰ اسفند؛ گرامیداشت شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی هشتگرد

محمدرضا لحمی در حاشیه نشست شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری آنا در هشتگرد از برگزاری مراسم یادبود شهدای گمنام این دانشگاه در تاریخ ۲۰ اسفند با حضور دانشگاهیان و مردم شهیدپرور شهرستان ساوجبلاغ در جوار گلزای شهدای گمنام واحد هشتگرد خبر داد.

معاون علمی، فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی هشتگرد اضافه کرد: برنامه کاشت نهال در جوار شهدای گمنام و طبخ غذا و توزیع آن به نیازمندان از دیگر برنامه‌های این مراسم است.

به گزارش آنا، شهدای گمنام آرمیده در واحد هشتگرد دی امسال در این دانشگاه به خاک سپرده شدند و کار ساخت یادمان این شهدا از بهمن آغاز شده است.