دکتر رمضان جهانیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد در پیامی فرارسیدن هفته ارتباطات و روز روابط عمومی را تبریک گفت.

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۸ کد : ۱۶۰۵ آخرین اخبار

متن پیام به شرح زیر است:
نامگذاری 27 اردیبهشت‌ماه به این نام، بهانه‌ای است تا نقش و جایگاه این هنر فن را به عنوان هنرهشتم یادآورشویم ودست‌آوردهای تلاشگران خانواده بزرگ ارتباطات را ارج نهیم.
امروزه روابط عمومی پل ارتباطی میان افراد جامعه، سازمانها و نهادها می باشد. لذا اهمیت و ضرورت روابط عمومی، هنر مردم داری، معرفی کردن دستگاه و مرکز ثقل اطلاعات و اخبار  است .
بدیهی است نگاه به روابط عمومی باید نگاهی اعتماد بخش و سازنده باشد و بستر را برای مسائل فرهنگی آماده کند. بر اساس این نگاه است که روابط عمومی  می تواند از جایگاه مهمی برخوردار شود.
اینجانب 27 اردیبهشت ماه روز ارتباطات و روابط عمومی را صمیمانه به تمامی دست اندرکاران صدیق و سختکوش حوزه روابط عمومی کشور تبریک و تهنیت می‌گویم و برای آنان در این مسیر دشوار، حساس و مسئولیت آفرین آرزوی توفیق روز افزون دارم.

رمضان جهانیان
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد