پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد به مناسبت روز کارمند

۰۳ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۲ کد : ۱۶۴۰ آخرین اخبار
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد ، با صدور پیامی به مناسبت روز کارمند، کارمندان را مهم‌ترین معرف دانشگاه به‌عنوان مجموعه برتر علمی و انقلابی معرفی کرد.
پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد به مناسبت روز کارمند

به گزارش روابط عمومی واحد هشتگرد ، رمضان جهانیان با صدور پیامی روز کارمند را تبریک گفت.
در متن پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد آمده است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای معظم بویژه شهیدان رجایی و باهنر، فرارسیدن هفته بزرگداشت دولت و چهارم شهریور، روز کارمند را به همه همکاران ارجمند، تلاشگر و متعهد دانشگاه آزاد اسلامی تبریک می‌‌گویم.

کارمندان حامی اصلی نیروهای تخصصی دانشگاه و مهم‌ترین معرف دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک مجموعه برتر علمی انقلابی و محیطی بی‌نظیر برای رشد و تحصیل هستند. هیچ دست‌یافتی در ارتقای کیفیت خدمات، فعالیت‌های علمی و عملی و ایجاد رضایت ارباب‌رجوع بویژه دانشجویان ارجمند، بدون همت و تلاش‌های مسئولانه و بی‌دریغ این عزیزان حاصل نمی‌شود و بی‌تردید تعالی دانشگاه به‌عنوان کانون فرهنگ، علم، پژوهش و فناوری و همچنین ایجاد محیطی بانشاط و پویا و عبور از چالش‌ها، بدون مشارکت فعال و صادقانه این عزیزان مقدور نیست.

رجای واثق دارم تمام تلاش‌ها برای انجام مسئولیت، حفظ حقوق دانشجویان، پیشرفت نظام اداری و اعتلای دانشگاه در راستای منویات مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه‌ای و تحقق اهداف والای دانشگاه آزاد اسلامی به کار‌گرفته می‌شود و وجدان کاری، عدالت، صداقت و خدمت در سرلوحه گفتار و اعمال همکاران قرار دارد. به همین دلیل با تبریک روز کارمند از همه همکاران دلسوز و ساعی دانشگاه، صمیمانه قدردانی و تشکر کرده و توفیق و سلامتی شما را از درگاه ایزد منان مسألت می‌کنم.

رمضان جهانیان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد