گزارش تصویری از طرح مواسات و همدلی با مسئولان ومجموعه کادر درمان شهرستان ساوجبلاغ

۰۴ مهر ۱۴۰۰ | ۱۳:۱۲ کد : ۱۶۵۰ آخرین اخبار
حضور مسئولان دانشگاه در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ساوجبلاغ و بیمارستان امام جعفر صادق علیه السلام برای تشکر و قدر دانی از کادر درمان این مجمعه صبح امروز انجام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صبح امروز یکشنبه 4 مهر 1400 مسئولان دانشگاه با حضور در اداره  شبکه بهداشت و درمان شهرستان ساوجبلاغ  در مراسم زیارت عاشورا  شرکت نموده و از زحمات رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ساوجبلاغ دکتر علی رنجبر پور به نمایندگی از جامعه کارد درمان شهرستان با اهدای لو سپاس تقدیر کردند.
همچنین در ادامه مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد  با حضور در بیمارستان امام جعفر صادق علیه السلام که خط مقدم مقابله با ویروس منحوس کرونا می باشد  ضمن دیدار با رئیس و مسئولان آن بیمارستان و تقدیر از رئیس مجموعه و  سرکارخانم به نمایندگی از کادر پرستاری به همراه مسئولان بیمارستان به  قسمت اورژانس بیمارستان حضور پیدا کرده و با اهدای شاخه گل به کارد درمان ضمن خسته نباشید به این عزیزان از زحمات جامعه پرستاری و کادر درمان در زمان کرونا تشکر نمودند.

این دیدار ساعت 9:30 دقیقه به پایان رسید.