آیین تودیع و معارفه معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد برگزار شد

آیین تودیع و معارفه معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد
آیین تودیع و معارفه معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد برگزار شد

آیین تودیع و معارفه معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد
به گزارش اداره روابط عمومی آیین تکریم و معارفه معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد با حضور دکتر رمضان جهانیان  رئیس واحد دانشگاهی ، معاونین و مسئولین  در اتاق جلسات حوزه ریاست برگزار شد . در ابتدای جلسه دکتر رمضان جهانیان ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس نکاتی را بیان فرمودند رئیس واحد در ادامه از زحمات دکتر محمد رضا لحمی  که در مدت مسولیت خود در حوزه معاونت علمی  تلاش های بی وقفه ای را داشته تقدیر و تشکر کرد و برای ایشان بهروزی و موفقیت در امورات زندگی را خواستار شد . دکتر جهانیان  با معرفی دکتر علی پورطبرستانی  از اعضا هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی  به عنوان معاون جدید حوزه علمی از همه مدیران و مسئولین خواستند که با دکتر پور طبرستانی  در جهت اهداف عالیه دانشگاه همکاری و تعامل نمایند . رئیس واحد دانشگاهی دکتر پورطبرستانی را فردی تلاشگر دانست  و با اهدا حکم مسئولیت به ایشان از درگاه خداوند متعال توفیقات روزافزون را خواستار شدند .