جلسه توجیهی مراقبین امتحانات پایان نیمسال اول تحصیلی۹۶-۹۵ دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد

۱۱ دی ۱۳۹۵ | ۲۱:۴۱ کد : ۴۱۹ اطلاعیه های معاونت علمی
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه در آستانه برگزاری امتحانات پایان نیمسال اول تحصیلی۹۶-۹۵ جلسه توجیهی مراقبین با حضور کلیه کارکنان و دکتر ولی اله کوهدار معاون آموزشی ، دانشجویی و فرهنگی در سالن شهید مفتح برگزار شد .

دکتر کوهدارگفت مراقبان در جلسه امتحان باید فضایی کاملا آرام را برای دانشجویان فراهم نموده تا دانشجویان با کمترین دغدغه ممکن به سوالات امتحانی پاسخ دهند .

وی گفت مراقب در جلسه امتحان نباید به دنبال مچ گیری باشد بلکه باید طوری فضا را ایجاد کند که اندک دانشجویانی که به دنبال تقلب نیز هستند از این کار منصرف گردند .

وی ادامه داد که مراقب در جلسه امتحان نباید هیچ نوع رابطه دوستانه و بالعکس رابطه خصمانه ای را با دانشجویان ایجاد کند چون هر دو رابطه مضر است .

معاون آموزشی بیان کرد مراقبین باید ضمن رعایت مقررات کمترین حاشیه ممکن ، برای دانشجویان و دانشگاه ایجاد ننماید

در انتها مراقبین حاضر در جلسه به بیان دیدگاه ها و تجربیات خود در برگزاری امتحانات پرداختند .

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد

تدوین : ۹۵/۱۰/۱۱