جدیدترین اطلاعیه در خصوص لغو امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی

۲۰ دی ۱۳۹۵ | ۰۰:۰۸ اخبار دانشگاه
ضمن تسلیت مجدد به مناسبت ارتحال حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی رییس محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام، رییس محترم هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی، بنا بر اعلام معاونت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی، امتحانات پایان نیمسال اول تحصیلی ۹۶-۹۵ در روزهای دوشنبه ۹۵/۱۰/۲۰، سه شنبه ۹۵/۱۰/۲۱ و چهارشنبه ۹۵/۱۰/۲۲ لغو می باشد.
جدیدترین اطلاعیه در خصوص لغو امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی

بنابراین امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد  در این سه روز به ترتیب

- امتحان روز دوشنبه ۲۰ دی ماه به روز شنبه مورخ ۲ بهمن
- امتحان روز سه شنبه ۲۱ دی ماه به روز یکشنبه مورخ ۳ بهمن
- امتحان روز چهارشنبه ۲۲ دی ماه به روز دوشنبه مورخ ۴ بهمن ماه

طبق نوبت های امتحانی قبلی برگزار خواهد شد. در ضمن سایر امتحانات طبق برنامه قبلی بدون تغییر، برگزار می شود.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد