جلسه هماهنگی همایش روز جهانی کوهستان در واحد هشتگرد

۲۶ آذر ۱۳۹۶ | ۱۳:۳۸ کد : ۷۶۷ اخبار ورزشی
در نشستی با حضور ۲۵ نفر از نمایندگان شورای اسلامی شهر هشتگرد، اداره حفاظت محیط زیست، اداره منابع طبیعی، رئیس و اعضای هیئت کوهنوردی شهرستان ساوجبلاغ، گروههای کوهنوردی و همچنین نمایندگانی از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و مدارس غیرانتفاعی شهر، جلسه ای جهت برگزاری هر چه بهتر همایش روز جهانی کوهستان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد برگزار گردید.
جلسه هماهنگی همایش روز جهانی کوهستان در واحد هشتگرد

در ابتدای این جلسه دکتر ولی ا.. کوهدار معاون آموزشی و دانشجویی واحد ضمن خوش آمد گویی به میهمامان و حضار، مختصر گزارشی از فعالیتهای ورزشی دانشجویان و کارکنان و همچنین برنامه های صورت گرفته توسط دانشگاهیان واحد هشتگرد بیان نمودند و سپس پیگیری جلسه در خصوص روز جهانی کوهستان با حضور تک تک افراد و پیشنهاداتی در خصوص برگزاری هر چه بهتر برنامه در روز همایش انجام گرفت.

همچنین دکتر کوهدار ضمن استقبال از انجام چنین جلساتی به مسئولین و نمایندگان حاضر در جلسه قول مساعدت در خصوص برگزاری، همکاری و استفاده از پتانسیلهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد را در اداره جات و بخشهای مختلف به آنان داده شد.