تجلیل از پژوهشگران برتر سال ۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد

۰۲ دی ۱۳۹۶ | ۱۴:۱۳ کد خبر : ۷۷۹ اخبار پژوهشی
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه همزمان با هفته پژوهش در سراسر کشور به همت اداره پژوهش و فناوری همایش تجلیل از پژوهشگران برتر سال ۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد با حضور دکتر سید شاپوررضا شجاعی رئیس واحد ، اعضای هیات رئیسه ، اساتید ، دانشجویان و کارکنان در محل سالن اجتماعات شهید مفتح برگزار شد .
تجلیل از پژوهشگران برتر سال ۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد

دکتر شجاعی با عرض تبریک ایام هفته پژوهش به دانشجویان و پژوهشگران واحد هشتگرد گفت برای انجام کار های پژوهشی تجهیزات و مقدماتی نیاز هست تا اعضا هیات علمی و دانشجویان بتوانند در این عرصه فعالیت نمایند و تلاش مجموعه مدیران این واحد دانشگاهی بر این مبناست که این مقدمات فراهم گردد .

وی افزود : ما شاهد هستیم که سالانه در حدود چند ده هزار پایان نامه های مختلف در مقاطع تحصیلات تکمیلی بدون استفاده در نیاز های کشور فقط بایگانی می گردد که این مساله جای بسی تامل دارد .

وی گفت باید در امر پژوهش مدیریت مناسبی صورت گیرد هم در حوزه نیاز سنجی تحقیقات  و هم در حوزه هزینه کرد منابع که اگر چنانچه این امر صورت نپذیرد قطعا پژوهش و تحقیات صورت گرفته مورد استفاده نخواهد بود که این مساله گاهی در کشور احساس می گردد .

دکتر شجاعی افزود : بایستی هماهنگی بین صنعت و دانشگاه با لحاظ تمهیدات لازم در کشور صورت گیرد و ما نیز در این واحد دانشگاهی امیدواریم با راه اندازی انجمن های علمی و فعال کردن باشگاه پژوهشگران بتوانیم سفارش هایی را از صنعت کشور داشته باشیم تا اعضاهیات علمی و همچنین دانشجویان پزوهشگر در این عرصه بتوانند فعالیت نمایند .

وی افزود امروزه که با توسعه شبکه های اجتماعی جهانی و اطلاع دانشچویان و پژوهشگران از اقدامات دانشمندان جهان ونیاز های تحقیقاتی انتظار ما از جامعه پژوهشگران و دانشجویان این است که با هماهنگی اساتید نسبت به تشکیل و تقویت هسته های علمی اقدام نمایند تا اقدامات پژوهشی مناسبی انجام پذیرد .

دکتر شجاعی گفت امروز ما درکشور نیازمند استفاده صحیح از منایع و بهره مندی از علم و تجربه پژوهشگران در جهت خودکفایی بویژه در امر اقتصاد مقاومتی هستیم و دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد نیز در این راستا بایستی سهیمی تاثیرگذار داشته باشد و ما هم آمادگی هرگونه تعامل و همکاری با پژوهشگران را داریم .

در انتهای مراسم از دکتر راضیه شافعی لشکریان و مهندس محمد بهزادپور به عنوان پژوهشگر برتر و دکتر مجتبی محمودی منفرد به عنوان پژوهشگر نمونه تقدیر شد همچنین از تعدادی دانشجویان گروه های مختلف آموزشی که در جهت پیشبرد اهداف پژوهشی دانشگاه تلاش نموده بودند با اهدا لوحی تقدیر شد .

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد