انتصاب مشاور و نماینده حقوقی واحد هشتگرد

۰۹ دی ۱۳۹۶ | ۱۷:۱۴ کد : ۷۹۱ آخرین اخبار
مشاور و نماینده حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد منصوب شد. به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، با تأیید اداره کل حقوقی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر حمید بذرپاچ عضو هیأت علمی گروه حقوق به عنوان مشاور و نماینده حقوقی واحد هشتگرد منصوب شد.
انتصاب مشاور و نماینده حقوقی واحد هشتگرد

دکتر حمید بذرپاچ به آنا گفت: «نظارت بر انعقاد قراردادهای فی مابین دانشگاهی و پیمانکاران، حضور در جلسات کمیسیون معاملات، پیگیری پرونده‌های قضایی و غیر قضایی، پیگیری سند مالکیت زمین واحد و ... از جمله اقداماتی است که باید در دستور کار امور حقوقی دانشگاه قرار گیرد.»
وی با توجه به تعامل مثبت شاپور رضا شجاعی رئیس واحد هشتگرد با امور حقوقی و توجه وی به رعایت مقررات طبق آیین‌نامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: «تلاش خواهیم کرد که این واحد دانشگاهی در رعایت مقررات و قوانین، سرآمد همه واحدهای دانشگاهی باشد.»