راهنمای پرداخت شهریه دانشجویان

۰۶ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۸:۲۷ کد : ۷۹۸ اخبار دانشگاه اخبار مالی
ضمن عرض سلام واحترام خدمت دانشجویان محترم جهت رفاه حال دانشجویان گرامی ، حوزه معاونت اداری و مالی واحد با همکاری حوزه پژوهش و فناوری اقدام به ارائه راهنمای پرداخت اینترنتی شهریه نموده است. در این راستا توجه به نکات زیر مهم می باشد:
راهنمای پرداخت شهریه دانشجویان

-پرداخت شهریه صرفاً  به صورت اینترنتی می باشد ، لذا از واریز وجه ثبت نام به صورت فیش بانکی جداً خودداری نمایید. در غیر این صورت عواقب ناشی از آن به عهده شخص دانشجو می باشد.

-برای پرداخت شهریه به صورت اینترنتی نیاز به کارت های بانکی متصل به شبکه شتاب و دریافت رمز دوم از بانک صادر کننده کارت خواهید داشت.

مراحل پرداخت شهریه دانشجو به صورت اینترنتی

دانشجویان گرامی بعد از وارد شدن به پروفایل دانشجویی خود به آدرس edu.hiau.ac.ir  جهت پرداخت شهریه خود از گزینه امور مالی => "پرداخت الکترونیکی "وارد مراحل پرداخت شهریه شوید .

در مرحله بعد مبلغ بدهی شما توسط سیستم نمایش داده می شود ، در این قسمت مبلغ مورد نظر را که قصد پرداخت  آن را دارید وارد نموده و سپس برروی گزینه "پرداخت مبلغ" کلیک نمایید.

در مرحله بعد شناسه پرداخت و مبلغ انتخابی شما نمایش داده می شود ، در صورت تایید یکی از درگاه های ذیل را انتخاب نمایید   ((لازم به ذکر است که کلیه کارت های عضو شتاب که رمز دوم آنها فعال می باشد میتوانند از درگاه های ذیل استفاده نمایند ))

بعد از وارد کردن اعداد نمایش داده شده یکی از درگاه های ذیل را انتخاب نمایید .

در مرحله ذیل اطلاعات کارت بانکی خود را وارد نمایید و کلید "پرداخت "را انتخاب نمایید .

دکمه "تکمیل فرایند خرید "را انتخاب نمایید .

در مرحله زیر پیام پرداخت با موفقیت انجام شد به شما نمایش داده می شود ، بر روی دکمه" ok" کلیک نمایید .

در این مرحله روی دکمه  "بازگشت به صفحه قبل" کلیک کنید تا به صفحه کاربری خود بازگردید .

پرداخت شما با موفقیمت به پایان رسید .

لطفا بعد از پایان مراحل فوق از منوی امور مالی => وضعیت مالی ، وضعیت مالی خود را بررسی کرده تا ازصحت پرداخت مطلع شوید .

در صورتی که مبلغ از حساب شما کاسته شده  و در وضعیت مالی شما ثبت نشده است مراحل زیر را انجام دهید .

1- از منوی امور مالی => پی گیری پرداخت الکترونیکی => درگاه بانک ملی را انتخاب نمایید .

2- در این مرحله شما لیست تراکنش های نا موفق خود را مشاهده می نمایید ، گزینه "کنترل با بانک" تراکنش ها را انتخاب نمایید .

3- در صورت مشاهده پیام "عدم پرداخت" حد اکثر تا 24 ساعت بعد از انتخاب دکمه کنترل با بانک در تصویر فوق مبلغ به حساب شما باز خواهد گشت .

4- در صورت مشاهده پیام "تراکنش کامل گردید" پرداخت شما کامل گشته و مبلغ پرداختی از بدهی شما کاسته می گردد .

راهنمایی  :

نحوه دریافت رمز دوم برای کارت عابر بانک عضو شبکه شتاب

1-  فعال نمودن رمز دوم کارت های عضو شتاب ضروری است . به این صورت که با مراجعه به یکی از خودپردازهای بانک و انتخاب رمز ، در قسمت تخصیص یا تغییر رمز دوم ، نسبت به انتخاب رمز دوم اقدام نمایید.

2-  یکی دیگر از موارد مورد نیاز جهت پرداخت اینترنتی شهریه کدCVV2     می باشد. کد CVV2    یک عدد سه یا چهار رقمی است که پشت کارت حک شده است .

3-  لازم به ذکر است چنانچه کارتی فاقد این کد باشد، دانشجویان می توانند با مراجعه به شعبه صادر کننده کارت ، کد را اخذ نمایند .

توصیه های لازم:

1-  آیا کارت عابر بانک باید به نام فرد دانشجو باشد؟ خیر ، نیازی نیست و کارت می تواند به نام هر شخصی باشد ولی پرداخت بایستی صرفاً از درگاه پورتال ثبت نام دانشجو صورت پذیرد.

2-  توصیه می شود دانشجویان چند روز قبل از انتخاب واحد اقدام به پرداخت شهریه از طریق اینترنت نمایند تا در روز های ثبت نام با ترافیک شبکه اینترنت و قطعی آن مواجه نشوند.

3-  بهترین زمان برای پرداخت اینترنتی بعد از تعطیلی بانک ها می باشد

4-  آیا با سایر کارت های عضو شتاب می توان پرداخت کرد؟بله ،با کلیه کارتهای عضو شتاب می توان پرداخت کرد.

5-   در صورتی که منو های پورتال شما باز نشد ازمرورگر موزیلا(Mozila firefox)استفاده نمائید.

در صورت بروز هرگونه مشکل در روند فوق میتوانید با شماره دانشگاه 02644210165 داخلی 130 اداره مالی و یا در صورت مشکلات فنی در سایت دانشگاه با داخلی 153 و یا 128 واحد فناوری اطلاعات دانشگاه تماس حاصل فرمایید .

واحد فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد

نظر شما :