مراسم ولادت حضرت زینب (س) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد

۰۷ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۳:۱۶ کد خبر : ۸۱۰ اخبار فرهنگی
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه همزمان با سالروز ولادت حضرت زینب (س) از عوامل اجرایی در برگزاری امتحانات نیمسال اول تحصیلی ۹۷-۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد با حضور دکتر ولی اله کوهدار معاون آموزشی ، دانشجویی و فرهنگی تقدیر بعمل آمد .
مراسم ولادت حضرت زینب (س) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد

دکتر کوهدار در ابتدا با تبریک سالروز ولادت حضرت زینب (س) به بخشی از ویژگی های شخصیتی آن بانوی بزرگوار اشاره کرده وی صبر ، استقامت ، فصاحت کلام و ویژگی هایی از این قبیل را بخش کوچکی از شخصیت والای آن بانوی بزرگوار دانست که زبان در بیان آن ویژگی ها قاصر است .

معاون آموزشی نامگذاری سالروز ولادت آن بانوی بزرگوار را به نام روز پرستار بسیار پسندیده و از اهمیت بالای این حرفه عنوان کرد که زحمات یک پرستار قابل بیان نبوده و نمی توان از این عزیزان با توجه به کارهایی که انجام می دهند به طور واقعی تقدیر و تجلیل کرد .

دکتر کوهدار در ادامه با بیان نقاط قوت و ضعف در برگزاری امتحانات نیمسال اول تحصیلی 97-96 گفت در بررسی کلیه شرایط امتحانات نسبت به سنوات گذشته درصد قابل توجهی کیفیت برگزاری در همه زمینه ها ارتقاء یافته که این جای امیدواری است که در سالهای آینده با افزایش امکانات و نیروی انسانی بهتر از گذشته امتحانات برگزار گردد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد