قابل توجه دانشجویان ورودی جدید

۰۶ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۵:۲۴ کد : ۸۱۱ آخرین اخبار
دانشجویان ورودی جدید ابتدا باید در سایت آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس www.azmoon.org مراجعه نموده و پس از ثبت نام در سایت مذکور بعد از تاریخ ۹۶/۱۱/۱۱ به سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد به آدرس www.hiau.ac.ir جهت اطلاع از زمانبندی و نحوه ثبت نام مراجعه نمایید.
قابل توجه دانشجویان ورودی جدید

ضمن عرض سلام و خوش آمد گویی به دانشجویان عزیز، انتخاب دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد را به عنوان محل رشد و تعالی و ادامه تحصیلات عالی نشان از دقت نظر و حسن توجه شما است. هم اکنون ما مفتخر به حضور شما آینده سازان ایران اسلامی در این واحد هستیم . همکاران ما در تمام بخش های آموزشی،پژوهش و فناوری، فرهنگی و اداری و مالی در تلاش هستند که امور مربوط به دانشجویان جدید الورود به سرعت هرچه تمام تر و با دقت کامل انجام گیرد

.

* توجه *                                                                                      *توجه *

دانشجویان ورودی جدید ابتدا باید در سایت آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس www.azmoon.org  مراجعه نموده و پس از ثبت نام در سایت مذکور بعد از تاریخ 96/11/11  به سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد به آدرس www.hiau.ac.ir  جهت اطلاع از زمانبندی و نحوه  ثبت نام مراجعه نمایید.

.