رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد ، در پیامی سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند ایران اسلامی را تبریک گفت و همگان را به حضور در راهپیمایی یوم ا... ۲۲ بهمن ماه دعوت نمود.

۱۸ بهمن ۱۳۹۶ | ۲۲:۳۰ کد خبر : ۸۲۵ اخبار دانشگاه
بسم الله الرحمن الرحیم والفجر. ولیال عشر. والشفع والوتر. والیل اذایسر دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، مطلع فجر و پیروزی انقلابی است که موجب تعجب همه دولت های استکباری شد و نقطه عطفی با شکوه، در تاریخ مجاهدت های دلیرانه ملت بزرگ ایران علیه ظلم و بی عدالتی طاغوت و طاغوتیان است.انقلاب ۵۷ سرآغاز استقرار حکومتی اسلامی است که با تاُسی از حماسه عظیم حسینی، رهبری امام خمینی (ره) و پشتوانه خون پاک شهدا، سعادت و تکامل فردی و اجتماعی را هدف نهایی خود قرار داده است و علیرغم هجمه های سنگین و مداوم، همچنان آگاهانه و استوار به راه خود ادامه می دهد.

اکنون در سی و نهمین سالروز پیروزی ملت مصمم هستیم بار دیگر پیام انقلاب اسلامی را به گوش ملت های مظلوم جهان برسانیم و اعلام نماییم که انقلاب اسلامی و ایران اسلامی الگوی نمونه و موفقی برای آنهاست و بی شک درصورت همت و اراده آنان قادر خواهند بود استقلال و عزت خود را بدست آورند.

بر همه ماست که قدردان خون شهدا، امام شهدا و راه نورانی آنان باشیم و برای بالندگی بیش از پیش ایران عزیز و اسلامی که اکنون تحت زعامت و رهبری عالمانه مقام عظمای ولایت حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) و اقدامات و تلاش های ارزشمند دولت تدبیر و امید، تحولات نوینی در دنیای اسلام و نظام بین الملل گشوده است، کوشا بوده و تلاش کنیم.

بی تردید جامعه دانشگاهی و دانشجویی دانشگاه ازاد اسلامی واحد هشتگرد دست در دست مردم مؤمن، انقلابی و ولایتمدار امسال نیز به مانند سال های گذشته، حضوری پرشور و آگاهانه در برنامه های دهه مبارک فجر به ویژه راهپیمایی یوم الله 22 بهمن، داشته و ضمن تجدید میثاق دوباره با آرمان های امام راحل، بیعتی مجدد با رهبر فرزانه انقلاب اسلامی خواهند داشت.

دکتر سید شاپور رضا شجاعی
رئیس دانشگاه ازاد اسلامی واحد هشتگرد