اردوی جهادی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد

۲۷ فروردین ۱۳۹۷ | ۰۸:۲۲ کد : ۸۸۷ اخبار فرهنگی
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه مرحله هشتم اردوی جهادی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد با برنامه ریزی بسیج دانشجویی واحد با حضور جمعی از دانشجویان در روستای احمد اباد ماهدشت به منظور خدمت رسانی به مناطق محروم برگزار شد .
اردوی جهادی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد

اقای داسدارمسول بسیج دانشجویی واحد هشتگرد در حاشیه برگزاری اردو گفتند آثار و برکات اردوهای جهادی چنان شگرف، ماندگار و ملموس است که شاید کمتر حرکت اجتماعی- فرهنگی را بتوان با آن مقایسه نمود. مجموعه اهداف و ثمرات مادی و معنوی که در این دوره های نسبتاً کوتاه تحقق می‌یابد، این اردوها را به نشانه ای از عمق فرهنگ دینی و انقلابی ما بدل ساخته است.
درادامه ایشان ضمن تشکر و قدردانی از همه عزیزانی که در اردو همکاری کرده اند گفتند به حمدلله و با یاری این جهادگران بزرگوار این اردو از تاریخ 3فروردین ماه شروع به فعالیت های خود اعم از عمرانی ،فرهنگی و کلاس های آموزشی باهمکاری قرارگاه  ناحیه بسیج دانشجویی پرداخته است.

روابط عمومی دانشگاه ازاد اسلامی واحد هشتگرد

نظر شما :