زمان اعمال تخفیف دانشجویی(نیمسال دوم ۹۹-۹۸)

با توجه به مفاد بخشنامه شماره ۱۰/۴۵۶۰۴ مورخه ۹۴/۰۷/۰۴ سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی ، زمان اعمال تخفیف دانشجویانیکه شرایط بخشنامه مذکور را داشته باشند از تاریخ ۹۹/۰۱/۲۵ لغایت ۱۰/ ۰۲/ ۹۹ اعلام می شود و بعد ازآن اقدامی مقدورنمی باشد. لذا از واجدین شرایط خواهشمند است با در دست داشتن اصل و کپی مدارک به امور دانشجویی دانشگاه مراجعه نموده و در صورت داشتن سوال با شماره تلفن ۰۲۶۴۴۲۱۰۱۶۴ الی ۸ داخلی های ۱۲۲ و ۳۸۴ تماس حاصل نمایند. ((حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد))
زمان اعمال تخفیف دانشجویی(نیمسال دوم ۹۹-۹۸)

((اطلاعیه تخفیف))

پیرو اطلاعیه قبلی در ارتباط با زمان اعمال تخفیف دانشجویانی که شرایط بخشنامه شماره 45604/10  مورخ 94/07/04  سازمان مرکزی را دارا می باشند به اطلاع می رساند:

فرصت مذکور از تاریخ  98/02/16  لغایت تاریخ 98/02/21  تمدید می گردد.لذا از واجدین شرایط خواهشمنداست در اسرع وقت مدارک مورد نیاز که شامل اصل تصویر شناسنامه و گواهی اشتغال به تحصیل و کارنامه تحصیلی می باشد را به امور دانشجویی تحویل نمایند.

بدیهی است این زمان غیرقابل تمدید می باشد و بعد از آن عذری پذیرفته نخواهدشد.لطفا در صورت داشتن سئوال به امور دانشجوئی مراجعه ویا با شماره تلفن 8- 44210164 026  داخلی  122 و 384 تماس حاصل نمائید.

((امور دانشجوئی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد))