حضور بیش از ۱۰۰ نفر از دانشجویان ، اساتید و کارمندان واحد هشتگرد در حماسه اربعین حسینی

۲۶ آبان ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۱ کد : ۹۹۹ اخبار فرهنگی
محمد میرزایی معاون آموزشی ، دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد در گفت و گو با خبرنگار حوزه دانشگاه گفت به لطف خداوند متعال و عنایات خاصه حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و مساعدت های مدیران عالی دانشگاه آزاد اسلامی بیش از ۱۰۰ نفر از دانشجویان ، اساتید و کارمندان این واحد دانشگاهی در سال جاری در حماسه پیاده روی اربعین حسینی حضور داشتند .

وی رویکرد فرهنگی مدیران عالی دانشگاه آزاد اسلامی در این دوره زمانی را بسیار تاثیرگذار در حضور دانشگاهیان در این حماسه عظیم دانست که دانشجویان متقاضی این سفر معنوی را از هم از لحاظ اداری و هم از نظر مادی حمایت کرده و این حمایت ها که با رویکرد فرهنگی صورت می گرفت انگیزشی عالی برای این سفر محسوب می شد .

میرزایی ارائه تسهیلات ده میلیون ریالی به دانشجویان متقاضی از محل اعتبار بانک های طرف قرارداد با دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین ارائه تسهیلاتی از محل اعتبارات صندوق رفاه دانشجویان واحد دانشگاهی تسهیل مراحل اداری خروج از کشور دانشجویان ، مساعدت با مرخصی کارمندان و ... عواملی بود که تقریبا نسبت به سال گذشته بیش از 30 درصد رشد در تعداد نفرات دانشگاهیان این واحد دانشگاهی برای حضور در این حماسه بزرگ جهانی را شاهد بودیم .

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد

نظر شما :